Ελεονώρα Μελέτη: «Έκλαψα πολύ ακούγοντας την Κατερίνα Γκαγκάκη και την ευχαριστώ πολύ»
TV Gossip

Ελεονώρα Μελέτη: «Έκλαψα πολύ ακούγοντας την Κατερίνα Γκαγκάκη και την ευχαριστώ πολύ»

Ελεονώρα Μελέτη: «Έκλαψα πολύ ακούγοντας την Κατερίνα Γκαγκάκη και την ευχαριστώ πολύ»

Η μακροσκελής ανάρτησή της μετά τη συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη στο Πρωινό Σουσού

Μετά την συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη στο Πρωινό Σουσού, η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα πριν από λίγο διάστημα αναφέρθηκε στην συναισθηματική κακοποίηση που είχε βιώσει όταν παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη στη συνέντευξή της επιβεβαίωσε την Ελεονώρα τονίζοντας μάλιστα ότι ήθελαν να την κάνουν ως άλλη Ελένη Μενεγάκη στο άψε σβήσε.

«Αν θυμάμαι καλά, μου το μετέφεραν να βγω να μιλήσω, υπήρχε μια συζήτηση αν ασκήθηκε bullying στην Ελεονώρα και μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι ασκήθηκε το απόλυτο bullying. Αυτά που γίνονταν τότε δεν θα τολμούσα να τα κάνω τώρα, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς πήραμε τη ζωή ενός ανθρώπου και να τη βάλουμε σε ένα τέτοιο καλούπι, τώρα μου φαίνεται αδιανόητο. Το ότι έφυγε τότε η Ελένη Μενεγάκη ήταν πολύ μεγάλο. Και ξαφνικά άρχιζα να χτίζω έναν άνθρωπο και σε μια βδομάδα έπρεπε να γίνει Μενεγάκη, τον άνθρωπο να υποστηρίξει το συγκεκριμένο φορμάτ με τον ίδιο τρόπο. Σε μία εβδομάδα έπρεπε να την ξέρει όλη η Ελλάδα. Η Ελεονώρα ήταν ένα νέο κορίτσι, πάρα πολύ έξυπνο και ικανό που ξαφνικά του δόθηκε μια ευκαιρία που εμφανιζόταν σαν την ευκαιρία της ζωής της. Δεν την έδερνε κανείς αλλά όταν είσαι τόσο νέος, άπλαστος σε κάποια κομμάτια και κάποιοι σου λένε ότι έτσι πρέπει να το κάνεις… Θυμάμαι τη στιγμή που βγήκε και φορούσε μαύρο φόρεμα. Ήταν άγριες οι συνθήκες στα πρωινά. Αυτό που θεωρώ θετικό εκείνη την περίοδο είναι ότι υπήρχε ένας έλεγχος της τελικής εικόνας που τώρα δεν υπάρχει. Είναι καλό να υπάρχει απλά πρέπει να χτίζεται πάνω στον άνθρωπο όπως είναι.

Τότε δεν υπήρχε η έννοια του bullying τότε. Δεν ξέρω καν αν το διαισθάνθηκε η ίδια τότε. Ένα από αυτά που στενοχώρησαν τότε νομίζω ότι ήταν ο τρόπος που την αντιμετώπισε ο Τύπος. Τότε ήταν βαρύ να σε κρίνουν, το τι λέγανε. Ήταν ιδανική περίπτωση, ήταν βούτυρο στο ψωμί τους. Νομίζω ότι αυτό θεωρεί η Ελεονώρα κακοποίηση. Μπαίναμε όλοι μπροστά τότε. Το “διαβάζουμε” τώρα απ’ έξω. Έχω φωνάξει πολύ και έχω έρθει σε σύγκρουση με συντάκτες για την Ελεονώρα. Όλα τελικά παίρνουν τον δρόμο τους», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Κατερίνα Γκαγκάκη για την ειλικρινή τοποθέτηση και την εύστοχη ανάλυσή της.

Για εμένα ονομάζεται “δικαίωση”, “ανακούφιση”, “θεραπεία”.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρεται στην περίοδο του Πρωινού Καφέ όχι στη εκπομπή ή στο κανάλι και ναι ο Τύπος ήταν ο κακοποιητής.

Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, συνεργάτες αυτών. Θα κρατήσω αυτήν την εξομολόγηση και θα το κλείσω εδώ. Ας πάρουμε την ουσία κι ας εστιάσουμε σε αυτό.

Εκεί έξω το ίδιο βιώνουν χιλιάδες άλλοι χωρίς να έχουν μία Κατερίνα Γκαγκάκη να μιλά για αυτούς και να τους υπερασπίζεται, αλλά και χωρίς να έχουν τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που είχα εγώ να μπορέσω να το σταματήσω.

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να νιώσω καλύτερα και πολλή θεραπεία. Συχνά αισθάνομαι ότι ακόμα δεν νιώθω τελείως καλά. Κι αν αυτό ισχύει για εμένα ισχύει και για τους άλλους.

Ωστόσο χάρη σε αυτήν την τραυματική εμπειρία είδα τι δεν θέλω να είμαι και πως δεν θέλω να γίνω.

Κι αν αυτό ισχύει για εμένα, ισχύει και για τους άλλους. Έκλαψα πολύ ακούγοντας την Κατερίνα Γκαγκάκη και την ευχαριστώ πολύ».

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Έπρεπε σε μία εβδομάδα η Μελέτη να γίνει Μενεγάκη. Ασκήθηκε το απόλυτο bullying»