Ελεονώρα Μελέτη: «Με χαρά θα σας ανοίξουμε το σπίτι μας…»
TV Gossip

Ελεονώρα Μελέτη: «Με χαρά θα σας ανοίξουμε το σπίτι μας…»

Ελεονώρα Μελέτη: «Με χαρά θα σας ανοίξουμε το σπίτι μας…»

Το ποστ που ανέβασε μετά τον γάμο της και τη βάπτιση της κόρης της

Διπλή χαρά είχαν η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης καθώς το απόγευμα της Παρασκευής 30/6, παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάπτισαν την κόρη τους.

Η βάπτιση της μικρής που πήρε τα ονόματα Αλεξάνδρα – Ωκεανίς, ήταν προγραμματισμένη, αλλά ο θρησκευτικός γάμος ήταν μια έκπληξη.

Μία ημέρα μετά τη χαρμόσυνη περίσταση η παρουσιάστρια ευχαρίστησε με ανάρτηση της τον κόσμο για τις ευχές του και υποσχέθηκε πως σύντομα θα μοιραστεί φωτογραφίες, όταν αυτές φτάσουν στα χέρια της.

Μελέτη – Μαροσούλης: Γαμοβάφτιση στη Σαρωνίδα

«Εχθές για εμάς ήταν μια μέρα τεράστιας χαράς.

Βαφτίσαμε τη κόρη μας η οποία πήρε το όνομα Αλεξάνδρα Ωκεανίς , αλλά κάναμε κ τον θρησκευτικό μας γάμο. ( πρώτα έγινε ο γάμος κ μετά η βάπτιση)

Μια έκπληξη για μένα και για όλους τους προσκεκλημένους, εμπνευσμένη απ΄τον @psycho_25 , που ωστόσο απέδειξε πως τα απρόοπτα, τα αυθόρμητα κ τα πηγαία, μπορούν να είναι όμορφα, γιατί είναι αληθινά.

Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας στιγμές από τη χαρά μας, ( όταν έχουμε τις φωτογραφίες δηλαδή) γιατί νιώθουμε από τις τόσες πολλές πολλές και τις τόσο ζεστές ευχές σας πως εκεί έξω υπάρχετε όμορφα πλάσματα, που νιώσατε και μόνο στην είδηση, να μας στείλετε αυθόρμητα ένα όμορφο μήνυμα με υπέροχα λόγια κάνοντας τη μέρα μας ακόμα πιο όμορφη και τη σημασία της πιο δυνατή.

Μας ανοίξατε τη καρδιά σας, μας μοιράσατε αγάπη και ευχές, και εμείς με χαρά θα σας ανοίξουμε το σπίτι μας και θα μοιραστούμε μαζί σας εικόνες αλλά και όμορφα απρόοπτα από τη χθεσινή μαγική μέρα για εμάς» έγραψε στη λεζάντα του ποστ της.