Ελεονώρα Μελέτη: Το δώρο που θα κάνει στους φανς της με αφορμή τα γενέθλιά της
TV Gossip

Ελεονώρα Μελέτη: Το δώρο που θα κάνει στους φανς της με αφορμή τα γενέθλιά της

Ελεονώρα Μελέτη: Το δώρο που θα κάνει στους φανς της με αφορμή τα γενέθλιά της

Η παρουσιάστρια της εκπομπή Mega Καλημέρα γιορτάζει διπλά και θέλησε να ευχαριστήσει τους αναγνώστες του βιβλίου της

Τα γενέθλιά της έχει την Κυριακή (17/9) η Ελεονώρα Μελέτη και αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα δώρο στους αναγνώστες του βιβλίου της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πώς το βιβλίο της με τίτλο Γυναίκα ψάχνει έφτασε τα 17.000 αντίτυπα.

«Σε λίγες ώρες έχω γενέθλια και σας έχω ένα δώρο. Γιατί 17 δεν είναι μόνο ο Σεπτέμβριος αλλά 17.000 είναι τα αντίτυπα που έφτασε το βιβλιαράκι μου χάρη σε όλους και όλες εσάς.

Μία νέα χιλιάδα τυπώθηκε, αισίως η 17η. Και για να σας ευχαριστήσω…

Σε λίγες ώρες, στις 00:01 της 17ης Σεπτεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα και για δύο μέρες όποιος αγοράσει αντίτυπο από την 17η χιλιάδα θα έχει προσωπική αφιέρωση», γράφει στην ανάρτησή της στο Instagram.

Μάλιστα, πριν από περίπου ένα χρόνο, η παρουσιάστρια είχε λάβει και τιμητική βράβευση για τη συγγραφική της δράση από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και τη Διεθνή Ομοσπονδία International Action Art.

Η ίδια είχε ευχαριστήσει τους αναγνώστες μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου , όλους εσάς που με έχετε τιμήσει αφιερώνοντας το χρόνο σας για να μπείτε στη ψυχή μου… που όπως μου επικοινωνείτε σχεδόν καθημερινά, ταυτιστήκατε , συγκινηθήκατε, ανακουφιστήκατε, μαζί μου. Που με τη σειρά σας , ανοίξατε κ εσείς σε μένα τη καρδιά σας μέσα από μηνύματα κ σχόλια για το βιβλίου», είχε πει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Στικούδη: Έγκυος στο δεύτερό της παιδί