Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Ερωτευμένη βόλτα με τη βέσπα!
TV Gossip

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Ερωτευμένη βόλτα με τη βέσπα!

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Ερωτευμένη βόλτα με τη βέσπα!

Το ζευγάρι δεν κρύβει τον ερωτά του

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος, χωρίς ωστόσο να κρύβεται.

Το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και κανείς από τους δύο δεν απαντά σε ερωτήσεις για το συγκεκριμένο κομμάτι.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα, κατέγραψε το ζευγάρι νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου, λίγα μέτρα από την είσοδο του Θεάτρου Παλλάς, στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου.

«Η Ελεωνόρα μετακινείται συχνά με τη βέσπα της και ο Νίκος αναχώρησε μαζί της» είπε στο περιοδικό εργαζόμενος σε γειτονικό εμπορικό κατάστημα. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, που τον φετινό χειμώνα πρωταγωνιστεί μαζί με τον Νίκο Κουρή στο μιούζικαλ «Η εκατομμυριούχος» στο Θέατρο Παλλάς, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου μετά την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, εξήγησε για την απουσία του αγαπημένου της, Νίκου Συρίγου, από τη συγκεκριμένη βραδιά:

«Σήμερα είναι μια μέρα δικής μου προσωπικής χαράς και αποφάσισα να την πάρω όλη μόνη μου. Ούτε η οικογένειά μου ούτε ο σύντροφός μου ήρθαν, για τους ίδιους λόγους».

Διαβάστε ακόμα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η αντίδρασή της σε έναν δεύτερο γάμο – «Απαπα!»