Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Νέα κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι
TV Gossip

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Νέα κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Νέα κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι

Πού τους απαθανάτισε ο φακός;

Παρότι κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος πλέον κυκλοφορούν πιο ελεύθεροι από ποτέ.

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες φωτογραφίες κυκλοφορούσαν με το ζευγάρι, παρότι οι ίδιοι απέφευγαν να απαντήσουν για το εάν είναι μαζί ή όχι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η επιτυχημένη τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της και το πόσο την έχει αλλάξει.

«Η ύπαρξη του Νίκου στην ζωή μου με έχει αλλάξει. Αυτό είναι το ζητούμενο να συμβεί στην ζωή μας. Το ότι συναντιόμαστε με κάποιους ανθρώπους, το ότι βάζουμε κάποιους ανθρώπους στην ζωή μας και την καθημερινότητα μας αυτή είναι η ουσία της επαφής, έτσι ώστε να επηρεαστούμε και να βγάζουμε και άλλες πτυχές του εαυτού μας.

Αυτή είναι η ουσία της επαφής και της συνύπαρξης. Οποιαδήποτε και να είναι η σχέση το ευτυχές είναι να συμβεί αυτό, να επηρεάσει ο ένας τον άλλο.

Η ύπαρξη του Νίκου στην ζωή μου υποβοήθησε να είμαι καλά. Το ότι είμαι σε μια φάση της ζωής μου που είμαι γεμάτη και ήρεμη, με κάνει να είμαι και πιο λειτουργική και αποδοτική στην δουλειά μου», είχε πει χαρακτηριστικά στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή, Πάμε Δανάη.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε νέα νυχτερινή έξοδο και πιο συγκεκριμένα στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη χαμογελά στον φωτογράφο, με τον δημοσιογράφο να είναι λίγο πιο μετρημένος στις εκφράσεις του προσώπου του.

Διαβάστε επίσης

Η εξομολόγηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη: «Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει»