Επική Σοφία Κουρτίδου: «Το αγόρι μου έκανε παγκόσμιο ρεκόρ»
TV Gossip

Επική Σοφία Κουρτίδου: «Το αγόρι μου έκανε παγκόσμιο ρεκόρ»

Επική Σοφία Κουρτίδου: «Το αγόρι μου έκανε παγκόσμιο ρεκόρ»

Το βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram

Υπερήφανη για τον άντρα της ζωής της είναι η Σοφία Κουρτίδου, μιας και ο Γιάννης Σεβδικαλής κατάφερε να κάνει ξανά παγκόσμιο ρεκόρ.

Στο Instagram, ο Γιάννης Σεβδικαλής μοιράστηκε αυτή τη σημαντική στιγμή εκφράζοντας τα δυνατά του συναισθήματα.

«Το 9ο που καταφέρνω μέχρι στιγμής. 6 βολές σε κάθε αγώνα και μετά από κάθε προσπάθεια, η γυναίκα της ζωής μου πάντα εκεί. Όχι μόνο σε κάθε αγώνα αλλά και σε κάθε προπόνηση, όχι μόνο στις επιτυχίες αλλά και στις δυσκολίες. Και στον αγώνα μου χθες λίγο πριν φτάσω στην τελευταία μου προσπάθεια με αγκάλιασε και μου έδωσε εκείνη το δίσκο.
Με αυτό τον δίσκο έκανα το παγκόσμιο ρεκόρ.

Πόσο σημαντικό είναι να μην τα παρατάμε ποτέ…

Πάντα πίστευα στον εαυτό μου και τελικά η δύναμη της κάθε προσπάθειάς μας, πολλαπλασιάζεται από την πίστη που έχουν οι άνθρωποι που αγαπάμε σε μας.
Και φυσικά ο αγαπημένος μου άνθρωπος χάρηκε με τη χαρά μου περισσότερο από όλους… Η χαρά ειναι πραγματικά μεγάλη , όχι για το αποτέλεσμα αλλά για τη διαδρομή και έχει πραγματικά νόημα όταν τη μοιράζεσαι», γράφει στην ανάρτησή του.

Η Σοφία Κουρτίδου, ωστόσο, δεν αρκέστηκε μόνο στο Instagram και θέλησε να το βροντοφωνάξει να ακούσουν όλοι την επιτυχία του συντρόφου της.

Πήρε ένα μικρόφωνο και βγήκε στους δρόμους φωνάζοντας: «Το αγόρι μου έκανε παγκόσμιο ρεκόρ», με το αποτέλεσμα να είναι άκρως διασκεδαστικό!

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία χρόνια, με τον Γιάννη Σεβδικαλή να της κάνει πρόταση γάμου στο J2US.

Η στιγμή αυτή ήταν μια από τις πιο συγκινητικές του παιχνιδιού, αφήνοντας άπαντες άναυδους αλλά και συγκινημένους!

Διαβάστε επίσης

J2US: Ο Στάθης Σχίζας ντύθηκε ναυτάκι αλλά έχασε το αίσθημα – «Μεγαλοφυές το ντύσιμο. Δεν έκανες φάλτσα αλλά…»