Ερασμία Μάνου: Χώρισε λίγους μήνες μετά τον γάμο της με τον κρατούμενο, Βασίλη Δημάκη
TV Gossip

Ερασμία Μάνου: Χώρισε λίγους μήνες μετά τον γάμο της με τον κρατούμενο, Βασίλη Δημάκη

Ερασμία Μάνου: Χώρισε λίγους μήνες μετά τον γάμο της με τον κρατούμενο, Βασίλη Δημάκη

Η ανάρτηση του Βασίλη Δημάκη μέσα από τον Κορυδαλλό

Διαφορετικούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Ερασμία Μάνου, με τον Βασίλη Δημάκη.

Το πρώην ζευγάρι, είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης τον Μάιο του 2023, το οποίο αποφάσισε να λύσει, σύμφωνα με την ανάρτηση που πραγματοποίησε ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης, μέσα από τον Κορυδαλλό.

Το ζευγάρι, το οποίο είχε δεχτεί αρντικά σχόλια για τη σχέση του και κυρίως η Ερασμία Μάνου, για το γεγονός ότι επέλεξε έναν άνθρωπο ο οποίος κρατείται στη φυλακή τα τελευταία χρόνια, χώρισε, είδηση που ξάφνιασε αρκετό κόσμο.

«Την Τρίτη 20/02/2024 το απόγευμα , σε προκαθορισμένο ραντεβού που κλείστηκε σήμερα έχω καλέσει τον συμβολαιογράφο κύριο Αντώνιου, έτσι ώστε να προβούμε στη λύση του συμφώνου συμβίωσης το οποίο είχαμε συνάψει με την κυρία Ερασμία Μανού πρώην σύντροφο μου!

Οι λόγοι είναι αυστηρά προσωπικοί και άπτονται της ιδιωτικότητας του καθενός μας ξεχωριστά και προφανώς δεν είναι ανακοινώσιμοι κι ούτε αφορούν και κανέναν στο κάτω κάτω της γραφή!

Το διαζύγιό μας άλλωστε, είναι απολύτως συναινετικό και θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο και για τους δυο μας την προκειμένη στιγμή! Άλλωστε ο γράφων, έχει αποφασίσει στη ζωή του να μην παρεμβαίνει στην φυσική ροή των πραγμάτων! Όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζω ότι ενίοτε ‘’κάθε εμπόδιο για καλό’’!

Επίσης εύχομαι , σήμερα που είναι η γενέθλια ημέρα της, να τα εκατοστίσει, να παλεύει για ό,τι αγαπάει, να είναι πάντα γερή, δημιουργική και με ελεύθερη βούληση!», έγραψε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Δημάκης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα

Ερασμία Μάνου: «Λένε τέρατα για τον άντρα μου – Ότι είναι Αλβανός κρατούμενος ή τρομοκράτης»