Εριέττα Κούρκουλου: «Θέλω να πω μια συγγνώμη για την τραγική κατάσταση αυτής της χώρας…»
TV Gossip

Εριέττα Κούρκουλου: «Θέλω να πω μια συγγνώμη για την τραγική κατάσταση αυτής της χώρας…»

Εριέττα Κούρκουλου: «Θέλω να πω μια συγγνώμη για την τραγική κατάσταση αυτής της χώρας…»

Όσα έγραψε η ακτιβίστρια στο Instagram της

Βαθιά σοκαρισμένη με τον θάνατο μίας γυναίκας μετά από επίθεση από τρία σκυλιά είναι η Εριέττα Κούρκουλου.

Η ακτιβίστρια ξέσπασε για το χάος που επικρατεί στη χώρα καθώς και για την έλλειψη ευθύνης ορισμένων κηδεμόνων σκύλων.

«Τώρα είναι αργά να μιλήσουμε… Μια γυναίκα πέθανε με έναν βασανιστικό τρόπο. Όμως όταν λέμε ότι δεν θα έπρεπε να αποκτά ο καθένας έναν σκύλο – ένα ζώο συντροφιάς, μας θεωρούν υπερβολικούς. Όταν περνάμε τους ενδιαφερόμενους από χίλιες διαδικασίες για να υιοθετήσουν έναν σκύλο, μας θεωρούν τρελούς. Γιατί είναι απλά ένας σκύλος. Σωστά;».

«Απλά ένας σκύλος που στα λάθος χέρια μπορεί να γίνει δολοφόνος. Ένα ζώο φτιαγμένο για να λατρεύει τον άνθρωπο, κατάφερε ένας ασυνείδητος να τον φτάσει να σκοτώνει. Γιατί έτσι αποφάσισε να καλύψει το κενό του ανδρισμού του. Γιατί έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Γιατί η υποχρεωτική στείρωση είναι αντισυνταγματική. Γιατί η καταγραφή των ζώων είναι λάθος. Γιατί ακόμα και πολλές φιλοζωικές οργανώσεις χαρίζουν ζώα από εδώ και από εκεί».

«Θέλω να πω μια συγγνώμη για την τραγική κατάσταση αυτής της χώρας σε ότι αφορά την υπεύθυνη κηδεμονία ζώων συντροφιάς. Ένα συγγνώμη που χάθηκε έτσι μια γυναίκα – μητέρα δύο παιδιών. Ένα συγγνώμη στα σκυλιά που θα τιμωρηθούν που έκαναν αυτό που τους έμαθε να κάνουν ένας ηλίθιος. Ένας ηλίθιος που είναι βέβαιο ότι δεν θα τιμωρηθεί ποτέ που και που θα προσπαθήσει να δικαιολογηθεί όταν του γίνει μια απλή σύσταση».

Διαβάστε επίσης

Εριέττα Κούρκουλου: «Οι δύο Νικόλαοι της ζωής μου πάντα πρωταγωνιστές και πάντα δάσκαλοι»