Εύα Καϊλή: «Είχα παραλύσει από τον τρόμο»
TV Gossip

Εύα Καϊλή: «Είχα παραλύσει από τον τρόμο»

Εύα Καϊλή: «Είχα παραλύσει από τον τρόμο»

Η πρώτη της συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή της

Την πρώτη της συνέντευξη στη γαλλική Liberation έδωσε η Εύα Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της για το μεγάλο σκάνδαλο του Qatargate.

Η Ευρωβουλευτής αποφυλακίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα με κατ’ οίκον περιορισμό και ηλεκτρονικό βραχιολάκι, κάτι το οποίο πλέον έχει αρθεί.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Εύα Καϊλή θα έχει το δικαίωμα να μένει ξανά μαζί με τον σύντροφό της και να επιστρέψει στα καθήκοντά της στο Κοινοβούλιο.

«Είχα παραλύσει από τρόμο. Με έβαλαν στη φυλακή για κάτι στο οποίο δεν ήμουν μπλεγμένη. Δεν αναφέρθηκα ποτέ στις συζητήσεις μεταξύ Παντσέρι και Τζιόρτζι τις οποίες η αστυνομία άκουγε για ένα χρόνο. Όλα τα χρήματα ήταν δικά τους και το είπαν στον δικαστή. Είναι τόσο προφανές ότι δεν έχω κανέναν ρόλο σε αυτή την υπόθεση.

Τον Τζιόρτζι τον εμπιστεύτηκα απόλυτα. Έχω ζήσει σχέσεις όπου στις οποίες δεν υπήρχε εμπιστοσύνη. Δεν εμπιστευόμουν και δεν το ήθελα αυτό μαζί του. Δεν είχα δει ποτέ αυτά τα χρήματα.

Δεν υπάρχουν λογαριασμοί στο εξωτερικό, στη Ρωσία, την Κύπρο ή τον Παναμά. Δεν έχω τίποτα να κρύψω, όλα δηλώνονται. Και έλεγξαν και ξαναέλεγξαν. Και τα δακτυλικά μου αποτυπώματα δεν υπήρχαν στα χαρτονομίσματα».