Εύα Καϊλή: Πότε θα πραγματοποιηθεί η βάπτιση της κόρης της;
TV Gossip

Εύα Καϊλή: Πότε θα πραγματοποιηθεί η βάπτιση της κόρης της;

Εύα Καϊλή: Πότε θα πραγματοποιηθεί η βάπτιση της κόρης της;

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και η ονοματοδοσία της μικρής

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι αποφάσισαν πριν από λίγο καιρό να κάνουν την ονοµατοδοσία της κόρης τους, η οποία πήρε το όνοµα Αριάδνη.

Μάλιστα θα γίνει και βάπτιση το Πάσχα του 2024 με τέσσερις νονούς, δύο άνδρες και δύο γυναίκες αν και ακόμα το ζευγάρι δεν έχει καταλήξει σε συγκεκριμένο μέρος.

Τα τρία επικρατέστερα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι η Αµερική, η Ιταλία ή η Ελλάδα.

Για τη σχέση της µε τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι µετά τα όσα συνέβησαν η ίδια φέρεται να έχει πει σε κοντινά της πρόσωπα ότι: «Είµαστε γονείς».

Πρόσφατα ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος απάντησε στα δημοσιεύματα που θέλουν την Εύα Καϊλή να τα έχει ξαναβρεί με τον σύντροφό της λέγοντας:

«Άπτονται στην ιδιωτική σφαίρα, δεν έχω την εντολή να απαντήσω. Αυτό που μπορώ να σας πω μόνο είναι ότι τους συνδέει ένα παιδί. Δεν θα ήθελα τίποτα περισσότερο να πω επί αυτού. Όταν υπάρχει ένα παιδί σε ένα ζευγάρι είναι ο ισχυρότερος δεσμός. Δικιά μου θέση είναι ότι οι αστοχίες που έκανε ο σύντροφός της οδήγησαν στο να έχει εμπλακεί σε μία ποινική δίνη. Εγώ προσωπικά της έχω εισηγηθεί ότι θα πρέπει να καταργηθεί το σύμφωνο συμβίωσης που υπάρχει ανάμεσά τους».

Διαβάστε επίσης

Δικηγόρος Καϊλή: «Tης έχω εισηγηθεί να καταργηθεί το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της»