Εβελίνα Νικόλιζα: «Δεν θα μου πείτε εσείς, αν θα χαρώ με κάτι ή θα με πειράξει»
TV Gossip

Εβελίνα Νικόλιζα: «Δεν θα μου πείτε εσείς, αν θα χαρώ με κάτι ή θα με πειράξει»

Εβελίνα Νικόλιζα: «Δεν θα μου πείτε εσείς, αν θα χαρώ με κάτι ή θα με πειράξει»

Αντέδρασε σε μήνυμα που δέχτηκε στα social media

Διαδικτυακή επίπληξη δέχτηκε η Εβελίνα Νικόλιζα με αφορμή ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instafram.

Σε αυτό η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αναφερόταν στα θετικά σχόλια που άκουσε από μία γυναίκα για την απώλεια κιλών της η οποίο παρόλά την προέτρεψε να πάρει λίγο βάρος γιατί δεν της ταιριάζει το τόσο αδύνατο πρόσωπο.

Όπως είναι φυσικό η Εβελίνα Νικόλιζα ενοχλήθηκε και το μοιράστηκε δημόσια προκαλώντας αντιδράσεις από ορισμένους followers της.

Μια εξ αυτών της έγραψε: «Κανένα σχόλιο για τα κιλά ενός ατόμου δεν είναι αποδεκτό γενικά. Γιατί με το να σου λέει κάποιο άτομο ότι αδυνάτησες και να λες ευχαριστώ ή να χαίρεσαι, σε κάνει μέρος του προβλήματος. Μην έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά και το αδυνάτησες, τοξικό σχόλιο είναι, just saying».

Τι απάντησε η Εβελίνα Νικόλιζα;

«Ο καθένας μπορεί να εκλαμβάνει κάθε σχόλιο όπως θέλει και του αρέσει. Προφανώς και δεν θα μου πείτε εσείς αν θα χαρώ με κάτι ή θα με πειράξει. Εφόσον έχω μιλήσει αρκετές φορές για το θέμα των κιλών λοιπόν και δημόσια, και γνωρίζει ο κόσμος ότι κάνω μια προσπάθεια, αντιλαμβάνομαι ότι μου το λένε ως κάτι θετικό.

“Μπράβο γιατί η προσπάθειά σου πιάνει τόπο”. Δεν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Σέβομαι ότι κάποιον μπορεί να τον ενοχλήσει το “αδυνάτισες” γι’ αυτό και δεν το λέω. Αλλά εφόσον εμένα δε με πειράζει, τι να κάνουμε; Επίσης είναι ξεκάθαρη η διαφορά ανάμεσα σε ένα καλοπροαίρετο σχόλιο για κάτι που κατάφερα από μια κακόβουλη προτροπή να κάνω κάτι πάνω μου επειδή έτσι τους αρέσει. Αυτά».

Διαβάστε επίσης

Εβελίνα Νικόλιζα: Το ταξίδι στην Ιταλία και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε