Φωτεινή Μπαξεβάνη: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές
TV Gossip

Φωτεινή Μπαξεβάνη: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές

Φωτεινή Μπαξεβάνη: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές

Η ανάρτησή της στο Instagram

Την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε η Φωτεινή Μπαξεβάνη μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

Η ηθοποιός όπως και άλλοι συνάδελφοί της από τον καλλιτεχνικό χώρο συμμετέχουν στα κοινά και είναι αποφασισμένη να προσφέρουν τόσο στον χώρο του πολιτισμού αλλά και όπου χρήζει ανάγκης.

Μέσα από την ανάρτησή της μιλά για το πώς έλαβε την πρόταση αλλά και τι επρόκειτο να κάνει εφόσον εκλεγεί.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

Είναι θέμα νοιαξίματος ανθρωπιάς, ενσυναίσθησης, αλληλεγγύης, και πραγματικού συλλογικού ενδιαφέροντος.

Γι’ αυτό είπα το ΝΑΙ στον @xristosaidonis .

Αρχικά γιατί με πρότεινε ο #ΠαναγιώτησΜερτύρης στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί είναι ένας από τους πιο καλούς, τίμιους και φιλότιμους ανθρώπους που γνωρίζω και που ξέρω πόσο πονάει και νοιάζεται αυτόν τον τόπο, όχι μόνο από χαρακτήρα αλλά και γιατί ανήκει σε μία από τις πιο παλαιότερες οικογένειες της Παλλήνης όπως κι εγώ.

Ζούμε στην Παλλήνη από τον καιρό που πολλοί ακόμα την έλεγαν Χαρβάτι και οι περισσότεροι δρόμοι ήταν χωματόδρομοι κι έχουμε δει την αναγέννηση αλλά και την κατάντια δυστυχώς των τελευταίων ετών αυτής της πόλης…

Γιατί είδα στον Χρήστο Αηδόνη έναν Άνθρωπο με όραμα, πρόγραμμα σοβαρό με πραγματοποιήσιμες λύσεις, (όχι λόγια), έμπειρο για μία τέτοια θέση, αλλά και καλλιτέχνη, οργανωμένο, αληθινό, που σε κοιτάει στα μάτια με καθαρό βλέμμα, με χαμόγελο, αισιοδοξία, μεγάλη ευαισθησία και συλλογική νοημοσύνη κι ευφυΐα.

Γιατί πιστεύω ότι τα προβλήματα του δήμου πρέπει να αντιμετωπίζονται από ανθρώπους ικανούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όχι με βάση τις υποσχέσεις τους αλλά με βάση το αποτέλεσμα των επιλογών και των πράξεων τους.

Γιατί η ομάδα των συνυποψήφιων μου είναι πολύ δυνατή και αξιόλογη.

Ήρθε η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα στον Δήμο Παλλήνης μετά από τόοοοοοσα χρόνια της ίδιας διοίκησης…. Λιμνάζουσα πια..

Στις 8 Οκτωβρίου αλλάζουμε σελίδα στο Δήμο Παλλήνης κι εγώ είμαι αποφασισμένη να προσφέρω σ´ αυτό με ιδιαίτερη ευαισθησία κι εμπειρία στα θέματα πολιτισμού, τρίτης ηλικίας, φιλοζωίας, κ.α.

Διαβάστε επίσης

Φωτεινή Μπαξεβάνη: Παρ’ ολίγον απαγωγή! Το σουρεαλιστικό περιστατικό που της συνέβη σε μικρή ηλικία