Φράνκο Αλφόνσο: «Με μπλέξανε, δεν παίρνω ναρκωτικά»
TV Gossip

Φράνκο Αλφόνσο: «Με μπλέξανε, δεν παίρνω ναρκωτικά»

Φράνκο Αλφόνσο: «Με μπλέξανε, δεν παίρνω ναρκωτικά»

Μετά από χρόνια μακριά από τη δημοσιότητα επανήλθε για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους

Στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού μίλησε ο Φράνκο Αλφόνσο και αναφέρθηκε στις νομικές περιπέτειες που αντιμετώπισε στο παρελθόν για ναρκωτικές ουσίες.

Πέρασες μεγάλη περιπέτεια, καθώς είχες μπει στη φυλακή, υπήρχε ζήτημα με ναρκωτικές ουσίες… Τι ήταν όλο αυτό;

Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό, το έχω βγάλει από μέσα μου τελείως…. Με μπλέξανε. Ναρκωτικά δεν παίρνω.

Δεν έχεις πάρει ποτέ ναρκωτικά;

Έχω δοκιμάσει ναρκωτικά, αλλά δεν ήμουν ποτέ φαν. Ούτε αλκοόλ δεν πίνω. Όταν είμαι στα μπουζούκια και τραγουδάω, πίνω το βράδυ ένα τζιν τόνικ και το λιβανίζω, ενδιάμεσα πίνω και ένα δυο αναψυκτικά. Έμπλεξα από άγνοια. Είχα ένα «κακό», έβλεπα τους ανθρώπους πολύ θετικά στη ζωή μου. Δεν ήμουν ευκολόπιστος αλλά πίστευα ότι δεν μπορεί να σε βλάψει κανείς, ότι όπως σκέφτομαι εγώ, όπως λειτουργώ και φέρομαι ως άνθρωπος, έτσι λειτουργούν και οι άλλοι. Έμπλεξα σε μια περιπέτεια που δεν την εύχομαι ούτε στον εχθρό μου.

Τι συνέβη;

Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, δεν με πίστευε κανένας, ούτε η ίδια η οικογένεια μου.

Πόσα χρόνια ήσουν στη φυλακή;

Σε δόσεις την έκανα την φυλακή Με έβαζαν και με έβγαζαν. Έμεινα μέσα οκτώ μήνες και βγήκα. Μετά έντεκα μήνες και την τελευταία φορά, που πήγα έπειτα από τρία χρόνια, επιτέλους, σε ένα εφετείο με την προσδοκία να αθωωθώ, γιατί είχα βρει στοιχεία, είχα βάλει ντετέκτιβ στο εξωτερικό, πούλησα ένα σπίτι για να ανταπεξέλθω στα πράγματα αυτά, λεφτά που θα μπορούσα να τα είχα ρίξει στη δουλειά μου, εκτός από τα χρόνια που έχασα και ήταν δημιουργικά, εξαιτίας του άγχους αν θα μπω ή δεν θα μπω στη φυλακή, δεν μπορούσα να κάνω επαγγελματικά κάποια κίνηση. Που να εμφανιστώ… Κατ’ αρχάς ντρεπόμουν ως άνθρωπος. Παρόλο που δεν είχα κάνει τίποτα, εγώ το ήξερα μέσα μου, αλλά από την άλλη μεριά έλεγα: «Τι θα λένε για μένα όταν θα με κοιτάνε;». Ήταν ένα πολύ άσχημο πράγμα, κάτι που δεν εύχομαι ούτε στον εχθρό μου.