Γιώργος Αγγελόπουλος: Η φωτογραφία με τη μητέρα του μετά τον θανατό της
TV Gossip

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η φωτογραφία με τη μητέρα του μετά τον θανατό της

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η φωτογραφία με τη μητέρα του μετά τον θανατό της

Μαζί και η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του  περνά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος λίγες ώρες μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, έχασε από τη ζωή του τη μητέρα του, η οποία έδινε σκληρή μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο το τελευταίο διάστημα.

Ο Ντάνος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του την Κυριακή που μας πέρασε, στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδόρων στον Λυκαβηττό, ενώ στη συνέχεια δόθηκε μια τεράστια δεξίωση για τους καλεσμένους του ζευγαριού, σε κλίμα συγκίνησης, καθώς ο Γιώργος φαινόταν ιδιαίτερα φορτισμένος εξαιτίας της κατάστασης της μητέρας του.

Το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου, ο ίδιος, μέσα από ένα story του στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι η μαμά του έφυγε τελικά από τη ζωή.

«Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο νικητής του Survivor.

Λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ της ίδιας ημέρας, συντετριμμένος από τον χαμό της μητέρας του, πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση, από τα τελευταία γενέθλια που πέρασε μαζί της, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση.

«Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος. Η αντίσταση σου ,η επιμονή σου και η αξιοπρέπειά σου με δίδαξε .Καλό παράδεισο. Σε ευχαριστώ», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Διαβάστε ακόμα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τραγικές στιγμές, πέθανε η μητέρα του