Γιώργος Αγγελόπουλος: Ταΐζει τη νεογέννητη κόρη του και «λιώνει» το Instagram
TV Gossip

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ταΐζει τη νεογέννητη κόρη του και «λιώνει» το Instagram

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ταΐζει τη νεογέννητη κόρη του και «λιώνει» το Instagram

Η ανάρτησή του στο Instagram

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη νεογέννητη κόρη του.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο βρίσκεται ακόμη στο μαιευτήριο μιας και η Δήμητρα Βαμβακούση αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο Τρίτη (13/2).

Ο «χαζομπαμπάς» έχει στην αγκαλιά του την κορούλα του και την ταΐζει με το μπιμπερό και το πρόσωπό του λάμπει από ευτυχία.

Μάλιστα, το πρωί έκανε και δηλώσεις στους δημοσιογράφους σχετικά με το πόσο ευτυχισμένος νιώθει που κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί.

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την έβγαλε νόμιζα ότι έχει έρθει από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε  να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει. Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Όλα με αγχώνουν για την φροντίδα του μωρού, είναι ευθύνη μεγάλη και πρέπει να ακούμε τις οδηγίες των ειδικών. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου», ανέφερε γεμάτος συγκίνηση.

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο – Αποκάλυψε ποιος θα είναι ο νονός