Γιώργος Κοψιδάς: «Ένιωθα σαν να είμαι στα ’80s, τρελή σεξουαλική επανάσταση»
TV Gossip

Γιώργος Κοψιδάς: «Ένιωθα σαν να είμαι στα ’80s, τρελή σεξουαλική επανάσταση»

Γιώργος Κοψιδάς: «Ένιωθα σαν να είμαι στα ’80s, τρελή σεξουαλική επανάσταση»

Όσα αποκάλυψε στη Δάφνη Καραβοκύρη

Στο Sex Podcast ΙΙ της Δάφνης Καραβοκύρη στο pod.gr ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Κοψιδάς και αναφέρθηκε στο πως μυήθηκε στον έρωτα αλλά και το διάστημα που ο ίδιος ερχόταν σε επαφή με διαφορετική γυναίκα κάθε βράδυ όντας πληγωμένος από μια σχέση του.

«Δεν νομίζω ότι το έχω χορτάσει. Έχω κάνει πολύ σεξ. Υπήρξε μια πενταετία που ήταν σεξουαλική επανάσταση. Δούλευα νύχτα τότε και προερχόμουν από έναν επώδυνο χωρισμό, ήμουν σαν το πληγωμένο θηρίο που….θα σας αυτώσω όλες! Και ήταν κάθε μέρα και άλλη, κάναμε διαγωνισμό. Ήταν ένα πράγμα τρελό.

Ένιωθα σαν να είμαι στα ’80s, τρελή σεξουαλική επανάσταση. Έχω κάνει πολύ σεξ και καλό σεξ, γιατί σημασία έχει η ποιότητα και όχι η ποσότητα.

Έχει μειωθεί όσο μεγαλώνω η συχνότητα αλλά όταν συμβαίνει, συμβαίνει με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση που γινόταν και πριν 20 χρόνια.

Απλά δεν γίνεται κάθε μέρα, μπορεί να γίνει κάθε δύο μέρες, μια βδομάδα».

«You know squirting. Επειδή ασχολήθηκα με το πως γίνεται και έμαθα ανατομία, στα χέρια μου σχεδόν όλες οι γυναίκες το έκαναν. Μία στις 10 άμα δεν το έκαναν είναι επειδή δεν αφήνεται για ψυχολογικούς λόγους.

Πολλοί μου έχουν ζητήσει συμβουλές και πολλές γυναίκες. Και πρόσφατα μια πρώην μου που ανακάλυψε από εμένα το squirting και ήταν αποκάλυψη και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “σε ευχαριστώ, από σένα το έμαθα” και ήταν πολύ χαρούμενη.

Αποκλείεται να είναι πρώην μου. Γιατί αν ήταν πρώην μου θα το είχε ήδη μάθει. Είναι κάποια που δεν είχε υπάρξει μαζί μου».

Διαβάστε επίσης

J2US: Δεν έβγαλε νταλκά ο Γιώργος Κοψιδάς και προβλημάτισε τους κριτές