Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Το τελευταίο που με απασχολούσε ήταν ο έρωτας. Αλλά έτυχε και είμαι πολύ χαρούμενη»
Ελλάδα

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Το τελευταίο που με απασχολούσε ήταν ο έρωτας. Αλλά έτυχε και είμαι πολύ χαρούμενη»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Το τελευταίο που με απασχολούσε ήταν ο έρωτας. Αλλά έτυχε και είμαι πολύ χαρούμενη»

Περί έρωτα μίλησε μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός στο περιοδικό ΟΚ! ενώ αποκάλυψε και ένα από τα ακραία περιστατικά με παπαράτσι που βίωσε όταν ήταν μαζί με τον Γιάννη Πάριο

Με πάθος ζει την κάθε της στιγμή η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και σε μία σχέση το ίδιο παθιασμένα θέλει να βρίσκεται.

Μιλώντας στη Μαρία Παπαϊωάννου και το περιοδικό ΟΚ! η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πώς βιώνει η ίδια τον έρωτα και αναφέρθηκε στις ευτυχισμένες στιγμές που ζει στο πλευρό του νέου της συντρόφου, που κινείται έξω από τον χώρο τον δικό της.

«Έχω ζήσει κινηματογραφικούς έρωτες. Το “κινηματογραφικό” δεν έχει απαραίτητα happy end. Έχει πάθος. Γενικά έχω ζήσει τη ζωή μου με πάθος. Στον έρωτα παθιάζομαι, στη δουλειά παθιάζομαι, στην καθημερινότητά μου το ίδιο.

Αν σου έχει φύγει ο έρωτας, δεν πάει να έχει ο άλλος εκατό χιλιάδες χαρακτηριστικά που σου ταιριάζουν… Δεν μπορείς να μείνεις. Εγώ τουλάχιστον. Άμα φύγει ο έρωτας, μετά γίνεσαι αδελφάκι με τον άλλο».

Αλλά πόσο κρατάει ο έρωτας;

«Κοίταξε να δεις, ο έρωτας μπορεί να κρατήσει τόσο όσο. Έρωτες ζούμε. Και οι έρωτες έχουν κι αυτοί μια ημερομηνία λήξης. Απλώς κάποιοι μεταλλάσσονται σε αγάπη και συντροφικότητα. Έτσι πάντα έχεις αυτή την αίσθηση του έρωτα».

Το θέμα «γάμος» πλέον δεν την αφορά όπως εξομολογείται η ίδια.

«Δεν με αφορά το θέμα “γάμος”. Με αφορά πολύ το θέμα της συντροφικότητας. Έχω τον άνθρωπό μου, έχω μια αγκαλιά, έχει και εκείνος και είμαστε ο ένας για τον άλλο» ανέφερε η ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα έχει συνδεθεί με τον γνωστό επιχειρηματία, Κυριάκο Σκούρα.

Η ίδια πάντα προσπαθεί να προστατεύει την προσωπική της ζωή αλλά δεν ήταν πάντα εφικτό να ξεφύγει από τους παπαράτσι. Ειδικά την περίοδο που ήταν με τον Γιάννη Πάριο και το ειδύλλιό τους ήταν ένα από τα πιο hot θέματα στα περιοδικά η κατάσταση με τους φωτορεπόρτερ είχε ξεφύγει.

«Έχω νιώσει να εισβάλλουν στη ζωή μου με μια συγκεκριμένη σχέση που είχε γίνει γνωστή. Με τον Γιάννη Πάριο. Βγαίναμε το πρωί από το σπίτι και από τον θάμνο πετάγονταν φωτογράφοι. Πού να το περιμένω; Ξέρεις ότι αν θα πας κάπου, θα σε φωτογραφίσουν, αλλά όχι να είναι ο άλλος πίσω από έναν θάμνο. Τρομάζεις. Παθαίνεις πανικό. Θυμάμαι ότι έκανα τότε ένα σίριαλ και είχα γύρισμα στον Νέο Βουτζά. Τότε μέναμε με τον Γιάννη στην Άνω Γλυφάδα. Μου λέει λοιπόν “να έρθω μαζί σου στο γύρισμα;”, του απαντάω “και δεν έρχεσαι;”. Πάμε λοιπόν από την Άνω Γλυφάδα στον Νέο Βουτζά. Σταματάω, παρκάρω, βγαίνουμε έξω και ξαφνικά βλέπουμε έναν τύπο με μια φωτογραφική μηχανή να είναι από πίσω μας και να μας φωτογραφίζει. Του λέμε “όπα, για έλα εδώ!” και μας απαντάει ότι μας παρακολουθούσε από το σπίτι. Ε, δεν είναι λίγο τρομακτικό; Έκανε όλη αυτή τη διαδρομή… Είναι λίγο κάπως αυτό».