Ανατριχιαστική εξομολόγηση από την Καίτη Ντάλη: «Με σάπισαν στο ξύλο. Μου έσπασαν δύο πλευρά και μου πήραν τα χρήματα μιας ζωής»
Ελλάδα

Ανατριχιαστική εξομολόγηση από την Καίτη Ντάλη: «Με σάπισαν στο ξύλο. Μου έσπασαν δύο πλευρά και μου πήραν τα χρήματα μιας ζωής»

Ανατριχιαστική εξομολόγηση από την Καίτη Ντάλη: «Με σάπισαν στο ξύλο. Μου έσπασαν δύο πλευρά και μου πήραν τα χρήματα μιας ζωής»

Η λαϊκή τραγουδίστρια που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια διαρρηκτών

Σοκάρει η εξομολόγηση της Καίτης Ντάλη στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των διαρρηκτών που εισέβαλαν πριν από λίγο καιρό στην κατοικία της.

Τα λόγια της σπουδαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας – και μούσας του Σταύρου Ξαρχάκου – ανατριχιάζουν καθώς περιγράφει την αγριότητα των δραστών…

«Ήταν 19 Απριλίου, βράδυ. Εγώ κοιμόμουν στο δωμάτιο. Υπάρχει ένα παράθυρο που περνούν οι σωλήνες του φυσικού αερίου και δεν υπήρχαν σε αυτό το σημείο σίδερα ασφαλείας. Πάτησαν πάνω στους σωλήνες, έφτασαν στον πέμπτο όροφο και από κει μπήκαν στο σπίτι μου.

Το τεράστιο πλήγμα για μένα ήταν ότι πέρσι, με το πρώτο κύμα του κορονοϊού, είχα πάρει όλα μου τα χρήματα από την τράπεζα, τα οποία είχα σε θυρίδα, και τα μετέφερα στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού μου. Επειδή έχω προβλήματα υγείας, δεν μπορούσα να πηγαίνω στην τράπεζα, ώστε να βγάζω χρήματα για τα καθημερινά μου έξοδα» συνέχισε.

Γνώριζε κάποιος για αυτή την μεταφορά χρημάτων;

«Υπήρχε κάποια που γνώριζε και είχα τσακωθεί μαζί της, γιατί ήθελε να την βάλω συνδιαχειρίστρια, με την προϋπόθεση να με περιποιείται. Εγώ δεν δέχτηκα. Όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι μου διαρρήκτες, μου έριξαν σπρέι την ώρα που κοιμόμουν! Έψαξαν όλο το σπίτι και, όταν δεν μπόρεσαν να βρουν το χρηματοκιβώτιο, με ξύπνησαν και άρχισαν να μου ζητούν επίμονα να τους αποκαλύψω που είχα τα λεφτά και τα κοσμήματα».

«Τους είπα “σας παρακαλώ μη μου κάνετε κακό. Έχω την καρδιά μου, έχω πολλά προβλήματα υγείας. Θα σας δώσω όλα”. Εκείνοι, χωρίς κανέναν δισταγμό, με έπιασαν από τα μαλλιά και σέρνοντας, με πήγαν στο γραμματοκιβώτιό, αφού πρώτα με σάπισαν στο ξύλο. Μου έσπασαν δύο πλευρά, μου έδωσαν μπουνιά στο μάτι και στα χείλη, για να μη φωνάξω. Το χειρότερο είναι ότι έχει πλέον πειραχτεί η σπλήνα σε μεγάλο βαθμό. Ακόμα φαίνονται όλα τα χτυπήματα που έχω» λέει με λυγμούς από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η γνωστή καλλιτέχνης, που έχει αποσυρθεί πια από την ενεργό δράση, διακομίστηκε απευθείας σε νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκαν θλάσεις και μώλωπες.

Όπως είναι φυσικό μετά τα συμβάντα κλήθηκε η αστυνομία, ωστόσο, δεν ήταν εύκολο για εκείνη να δώσει κατάθεση, καθώς όλα ήταν συγκεχυμένα μες στο μυαλό της.

«Όταν ήρθε η αστυνομία, δεν πολυκαταλάβαινα όσα μου είχαν συμβεί και δεν ήξερα τι έλεγα, δεν θυμόμουν ότι είχαν ανοίξει το χρηματοκιβώτιο μου. Είμαι σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορώ να το κρύψω, δεν έχω χρήματα ούτε για να ζήσω. Ούτε ένα ευρώ! Ούτε για το ρεύμα, ούτε για το νερό. Έκανα όλες αυτές τις οικονομίες όλα αυτά τα χρόνια για να ζω αξιοπρεπώς. Ποτέ δεν έχω ζητήσει βοήθεια από κανέναν. Και τώρα, σε αυτή την ηλικία, βρέθηκα να ζητάω από τον κόσμο να με βοηθήσει. Δεν έχω κανέναν στον κόσμο να με βοηθήσει. Είναι εντελώς ξεκρέμαστη. Κάνω έκκληση: Όποιος φίλος θέλει να με βοηθήσει ας το κάνει».