Αντώνης Ρέμος: «Η Υβόννη είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος. Τα κατάφερε τηλεοπτικά, γιατί είναι αγωνίστρια»
Ελλάδα

Αντώνης Ρέμος: «Η Υβόννη είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος. Τα κατάφερε τηλεοπτικά, γιατί είναι αγωνίστρια»

Αντώνης Ρέμος: «Η Υβόννη είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος. Τα κατάφερε τηλεοπτικά, γιατί είναι αγωνίστρια»

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Αντώνη Βαρδή, στις πλάκες που έκαναν, στην τιμή που είχε να βαπτίσει τον εγγονό του αλλά και στα μεταφυσικά «περίεργα» της ημέρας που τον κάνουν να πιστεύει ότι ο αείμνηστος τραγουδιστής ήταν με κάποιο τρόπο «παρών» στο μυστήριο.

«Το χιούμορ του Αντώνη Βαρδή ήταν αξεπέραστο. Αυτός είναι ο Μπαντέρας κι εγώ είμαι ο “Σαν τέρας” έλεγε» ήταν μία από τις όμορφες στιγμές τους που έφερε πρώτα στο μυαλό.

Για τη βάπτιση του Αντώνη Βαρδή junior είπε: «Ήταν μία πολύ όμορφη και περίεργη στιγμή ότι κρατούσα στα χέρια μου τον Αντώνη Βαρδή τον δεύτερο και μακάρι ο Θεός να τον προικίσει έστω με λίγο από το ταλέντο του και να ακούσει το όνομά του και κρίμα που δεν ήταν εδώ να ακούσει το όνομά του. Είμαι σίγουρος επειδή πιστεύω στα μεταφυσικά, στην πνευματική ψυχή των ανθρώπων, και επειδή ο Γιάννης μου είπε ότι ο μικρός κοιτούσε ψηλά στο ταβάνι και έλεγε “παππούς” αλλά θέλω να πιστεύω ότι όντως ήταν κοντά μας η ψυχή του και εκείνη την ώρα μας χαμογελούσε».

Όπως ανέφερε, τον χειμώνα μαζί με τον Γιάννη Βαρδή ετοιμάζουν κάτι «τεράστιο και πολύ όμορφο» προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή.

Ακόμη, σχολίασε το πρώτο τηλεοπτικό βήμα της Υβόννης Μπόσνιακ, η οποία όπως τόνισε πάλεψε κάθε δυσκολία και βγήκε νικήτρια.

«Η Υβόννη έδειξε ότι είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος. Φοβήθηκα, επειδή μπήκε κατευθείαν στα βαθιά, ήταν σε ένα καθημερινό πρότζεκτ με πολλές ώρες γυρισμάτων και θεώρησα ότι θα πελαγώσει και θα φοβηθεί. Στην αρχή όντως πιέστηκε αλλά τα κατάφερε, γιατί είναι αγωνίστρια .Έχει πατήσει ωραία στην τηλεόραση και θα επιστρέψει αν το αποφασίσει και όταν το αποφασίσει».

Στην τηλεόραση δεν λέει «όχι» αλλά για να κάνει εκπομπή θα πρέπει να είναι κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Τι απάντησε για τα όσα είχαν ακουστεί για εκπομπή που ετοίμαζε πρώτα με τον Δημήτρη Κοντομηνά και στη συνέχεια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη;

«Αγαπημένος μου φίλος ο Δημήτρης Κοντομηνάς και λέγαμε να κάνουμε πράγματα ωραία στον Alpha αλλά από τότε συνέβησαν πολλά. Παρ΄όλα αυτά δεν σου κρύβω ότι θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό. Με τον κύριο Μαρινάκη έχουμε συζητήσει αρκετά».

«Το σκέφτομαι αλλά όλα εξαρτώνται από την επιδημιολογική εικόνα και αυτό που θέλω να κάνω έχει άμεση σχέση με αυτό. Το να κάνω ένα σόου στην τηλεόραση απαιτεί κόσμο, να έχει ενέργεια να μπορώ να τους τραγουδήσω να μπορώ να έχουμε ωραίες στιγμές με τους καλεσμένους μου, χρειάζεται φυσική παρουσία ανθρώπων» υπογράμμισε.