Αθηνά Οικονομάκου: Για ποιον λόγο αρνήθηκε το Shopping Star;
Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου: Για ποιον λόγο αρνήθηκε το Shopping Star;

Αθηνά Οικονομάκου: Για ποιον λόγο αρνήθηκε το Shopping Star;

Είχε πρόταση αλλά είπε «όχι»

Μία από τις επιλογές του Star για το Shopping Star και την παρουσίασή του, μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, ήταν η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία ωστόσο αρνήθηκε την πρόταση που της έγινε.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «7 Μέρες TV» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και αποκάλυψε τον λόγο που δεν δέχτηκε να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι, το οποίο πλέον θα αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η δελεαστική πρόταση να συμμετέχετε στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς» ήταν και ο λόγος για τον οποίο αρνηθήκατε την παρουσίαση του Shopping Star. Μετανιώσατε για αυτή σας την επιλογή;

«Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Και οι δύο προτάσεις ήρθαν σχεδόν ταυτόχρονα, την ίδια περίοδο. Είχα να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά τα δύο πρότζεκτ αλλά η καρδιά με οδήγησε στη μυθοπλασία, γιατί αυτό είναι και το επάγγελμά μου. Δεν είμαι παρουσιάστρια, ούτε δημοσιογράφος.

Αν όμως δεν υπήρχε η συγκεκριμένη πρόταση για τη σειρά – γιατί με εξίταρε πολύ ο ρόλος που είχα διαβάσει και οι συντελεστές – δεν θα έλεγα όχι στο Shopping Star. Απλώς υπερίσχυσε η αγάπη μου για την υποκριτική».

Διαβάστε ακόμα

Κλέλια Πανταζή: Οι πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου γιου της

Ελένη Ράντου: Δύσκολες ώρες για τη μητέρα της – «Την έφεραν πίσω…»