Μπέσσυ Μάλφα: «Τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση ακόμα τον κοιτάω και “λιώνω”»
Ελλάδα

Μπέσσυ Μάλφα: «Τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση ακόμα τον κοιτάω και “λιώνω”»

Μπέσσυ Μάλφα: «Τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση ακόμα τον κοιτάω και “λιώνω”»

Η ηθοποιός, αν και είναι χρόνια παντρεμένη, δηλώνει ακόμα ερωτευμένη με τον σύζυγό της

Η Μπέσσυ Μάλφα, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, και τη σχέση τους.

Για την περίοδο της καραντίνας, σχολίασε: «Ήταν μια περίοδος ξεκούρασης για μένα γιατί δουλεύω σε τρελούς ρυθμούς. Δούλευα 18 μέρες την ημέρα. Μου είχε λείψει η οικογενειακή γαλήνη και ηρεμία. Με τον Γεράσιμο όλη αυτή η περίοδος ήταν τέλεια. Καταλαβαίνεις ένα ζευγάρι που δεν βλέπετε σχεδόν ποτέ, για αυτό κρατάει και ο έρωτας, επιτέλους συναντήθηκε. Είχαμε καιρό να βρεθούμε μαζί και αναθερμάνθηκε η σχέση μας».

Και συνέχισε αναφερόμενη στο σύζυγό της: «Τον θαυμάζω! Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, ευφυής, έξυπνος, είναι γρήγορος, είναι σπίρτο, είναι πολλά πράγματα, είναι όλα όσα θέλει μια γυναίκα. Ακόμα τον κοιτάω και λιώνω. Υπάρχει ακόμα έρωτας. Και αυτό κρατάει αν το δουλεύεις και αγαπάς τον άλλον και τον νοιάζεσαι και του κάνεις μικρές εκπλήξεις. Και προσέχεις τον εαυτό σου να είσαι όμορφος για τον αγαπημένο σου, δεν πρέπει να περιμένεις μόνο ο άλλος να είναι όμορφος, πρέπει και εσύ να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, αυτό είναι πολιτισμός», και συμπλήρωσε λέγοντας για το αν ζηλεύει: «Δεν υπάρχει ζήλια, πολλές φίλες μου λένε ότι τον βρίσκουν σέξι και χαίρομαι που μου το λένε».

Τέλος, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με θαυμάστρια: «Έχει τύχει να τον φλερτάρει θαυμάστρια τον άνδρα μου μπροστά μου και γελούσα, χαιρόμουν».