Μπέτυ Λιβανού: «Μου έκανε πολύ κακό η δημοσιότητα…»
Ελλάδα

Μπέτυ Λιβανού: «Μου έκανε πολύ κακό η δημοσιότητα…»

Μπέτυ Λιβανού: «Μου έκανε πολύ κακό η δημοσιότητα…»

Η επιτυχία στο παλιό, ελληνικό σινεμά, τα χρόνια στη Finos Film και το τίμημα της δημοσιότητας

Στην παρέα των Dot βρέθηκε η Μπέτυ Λιβανού.

Η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού σινεμά μίλησε για τα χρόνια της Finos Film και την αγοραφοβία που της δημιούργησε η απότομη δημοσιότητα.

«Η αίγλη του παλιού σινεμά προερχόταν από τους πρωταγωνιστές του» είπε για το πώς ένιωθε δουλεύοντας μαζί με τα μεγαλύτερα ονόματα της εποχής.

Μιλώντας για το πώς κατέληξε στη Finos Film είπε:

«Δούλεψα στη Finos τρία χρόνια πριν κλείσει. Πριν από τη Finos Film είχα πολλές προτάσεις και δεν το είχα τολμήσει. ήμουν πιο μικρή, φοβισμένη. Έναν χρόνο πριν είχα ασχοληθεί με το μόντελινγκ και μου έδωσε μεγαλύτερο θάρρος».

https://streamable.com/m4qpze

Για πολλά χρόνια υπήρχε ο αστικός μύθος ότι έλαβε μέρος σε καλλιστεία, κάτι όμως που δεν συνέβη ποτέ. «Δεν έχω πάει στα καλλιστεία, ήταν εικόνα από ταινία. Δεν ήταν στα ενδιαφέροντά μου να πάω».

Ο Γιάννης Δαλιανίδης ήταν αυτός που τη βάφτισε «Λιβανού» και ήταν μία επιλογή που δεν διαπραγματεύτηκε γιατί της άρεσε πολύ.

Αν και υπήρξε μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες στον χώρο, αυτό δεν ήταν κάτι αποζήτησε. Μάλιστα, εξομολογείται ότι η δημοσιότητα της δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στη ζωή της.

«Δεν ήμουν ποτέ στο σύστημα, ήμουν το ένα πόδι έξω. είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας. Μου έκανε πολύ κακό η δημοσιότητα. Μου δημιούργησε αγοραφοβία. Από εκεί που ήμουν άγνωστος άνθρωπος ξαφνικά όλοι με ήξεραν. Όπου έμπαινα με κοίταγαν, κάτι έλεγαν. Για εμένα δεν ήταν όνειρο ζωής. Ανέκαθεν ήθελα η ιδιωτική μου ζωή να είναι ιδιωτική».

https://streamable.com/4fe284