Ελλάδα

Χρήστος Βασιλόπουλος: “Άλλοι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους με τρόφιμα και όπλα για ένα μήνα…”

Χρήστος Βασιλόπουλος: “Άλλοι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους με τρόφιμα και όπλα για ένα μήνα…”

Πώς αντιμετωπίζουν την επιδημία στην Καλιφόρνια;

Από το μακρινό Los Angeles εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή “Έλα, Χαμογέλα” ο Χρήστος Βασιλόπουλος και έδωσε την εικόνα που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στην “Πόλη των Αγγέλων”.

Ο ηθοποιός προσπαθεί να διατηρεί την ψυχραιμία του στις πρωτοφανείς καταστάσεις που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε και το ίδιο φαίνεται πως κάνουν και αρκετοί κάτοικοι της πολιτείας, ακολουθώντας τα μέτρα πρόληψης που έχουν ανακοινωθεί.

Συγκεκριμένες παράμετροι ακολουθούνται και στα super market, καθώς παρατηρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες αυξημένη κινητικότητα και άδεια ράφια, ενώ έχει δοθεί και προτεραιότητα στους ηλικιωμένους για να κάνουν τα ψώνια τους ορισμένες ώρες την ημέρα με σκοπό να μην εκτίθενται σε πολύ κόσμο.

Βέβαια υπάρχουν και οι ακραίοι που εκτός από τρόφιμα έχουν προμηθευτεί και όπλα στα σπίτια τους υπό τον φόβο για πλιάτσικο αν τυχόν οι συνθήκες χειροτερέψουν.

Ο ίδιος τόνισε πως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και όχι ο πανικός, ενώ αποκάλυψε πως κάθε μέρα τονίζει στη μητέρα του που ζει στην Ελλάδα (και έχει περάσει σοβαρό θέμα υγείας στο παρελθόν) να μη βγαίνει έξω, και να παραμένει στο σπίτι της.

https://streamable.com/199pt

Exit mobile version