Δανάη Μπάρκα: Με στίχο του Χρήστου Μάστορα και πολλές φωτογραφίες καλωσόρισε το 2023
Ελλάδα

Δανάη Μπάρκα: Με στίχο του Χρήστου Μάστορα και πολλές φωτογραφίες καλωσόρισε το 2023

Δανάη Μπάρκα: Με στίχο του Χρήστου Μάστορα και πολλές φωτογραφίες καλωσόρισε το 2023

Το μήνυμα αγάπης που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους

Το δικό της άλμπουμ φωτογραφιών μοιράστηκε η Δανάη Μπάρκα με τους διαδικτυακούς της φίλους προκειμένου να υποδεχτεί τη νέα χρονιά.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» μοιράστηκε τις σκέψεις της και εύχεται σε όλους να έχουν αυτό που επιθυμούν αφού η αγάπη όλα τα νικάει!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε φωτογραφίες από διάφορες στιγμές του 2022 συνοδευόμενες από ένα μακροσκελές κείμενο.

«2023, καλώς μας ήρθες. Τι εύχομαι για φέτος;;; Εύχομαι να φέρνεις στις αποσκευές σου ο,τι ονειρεύεται ο καθένας. Εύχομαι να σκορπίσεις πολλά χαμόγελα, να απαλύνεις τον πόνο όσων πονάνε.. Εύχομαι να είσαι τόσο αγνό όσο ένα παιδικό χαμόγελο, και τόσο γαλήνιο όσο η αγκαλιά της γιαγιάς μου. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να πραγματοποιήσει τα όνειρα του και να μην σταματήσει ποτέ να παλεύει γι αυτά. Μας εύχομαι να έχουμε στην ζωή μας ανθρώπους που αγαπάμε, θαυμάζουμε, μας θαυμάζουν, μας εξελίσσουν, μας ηρεμούν, μας πιστεύουν και ακολουθούν τις τρέλες μας. Η ζωή είναι στιγμές.. Ας τις χρωματίσουμε με κέφι, ευτυχία, αγάπη, ελευθερία, ωραίες συζητήσεις, πάθος, αλλαγές προς το καλύτερο, αγκαλιές, ταξίδια, έρωτες, ηλιοβασιλέματα, θάλασσα, αστέρια, μουσική, χάδια και έρωτες. Το πρώτο μου ποστ για τη νέα χρόνια έχει ακριβώς αυτά που εύχομαι.. Ανθρώπους που αγαπάω, θαυμάζω και με παρασύρουν στην απόλυτη ξεγνοιασιά και τρέλα! Καλή χρονιά αγάπες μου. Κι όπως λέει και ο @xmastoras «αν, αν η αγάπη είναι το παν» να αγαπάμε. Μόνο αυτό. Βαθιά, αληθινά, απεριόριστα. Να σας αγαπάτε, να σας φροντίζετε και να κάνετε Χ Α Μ Ο !! Ζήστε την ζωή σας όπως ακριβώς γουστάρετε και ποθείτε!», γράφει στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)