Demi Moore: Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά στη βάπτιση της μικρής Αριάδνης-Ζωής
Ελλάδα

Demi Moore: Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά στη βάπτιση της μικρής Αριάδνης-Ζωής

Demi Moore: Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά στη βάπτιση της μικρής Αριάδνης-Ζωής

Νονά έγινε η Demi Moore στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Το Σάββατο 10 Ιουλίου ο φακός του περιοδικού ΟΚ! την απαθανάτισε στον Ξερόκαμπο Σητείας και συγκεκριμένα στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, όπου τελέστηκε το μυστήριο.

Η 58χρονη σταρ του Χόλιγουντ βάφτισε τη μικρή Αριάδνη-Ζωή, κόρη των στενών της φίλων Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου, μαζί με τη Χριστίνα Ψιλλίδου και τη Βερόνικα Πάστρα-Φραντζσκου, σύζυγο του ιδιοκτήτη του Nammos της Μυκόνου, Ζαννή Φραντζέσκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βάφτιση είχε προγραμματιστεί για πέρσι, ωστόσο ο κορονοϊός ανέβαλε τα σχέδια της οικογένειας. Πριν από την προγραμματισμένη τελετή στη Σητεία, η Demi Moore και η 33χρονη κόρη της Rumer ταξίδεψαν στη Σαντορίνη, ανεβάζοντας στα social media καλοκαιρινά στιγμιότυπα από τις μέρες τους στο νησί. Για την ιστορία, η Ντέμι Μουρ γνωρίζεται με την οικογένεια Στέγγου από την εποχή που ήταν παντρεμένη με τον Ashton Kutcher.

Μάλιστα, λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους τον Νοέμβριο του 2011, ο ηθοποιός είχε βρεθεί στη χώρα μας πρώτη φορά, φιλοξενούμενος από τη γνωστή οικογένεια και στο σπίτι τους στην Αθήνα και στο εξοχικό τους έξω από την Αράχοβα.

Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος της ηθοποιού, καθώς είχε προηγηθεί αυτός με τον Freddie Moore από το 1980 μέχρι το 1985 και με τον Bruce Willias από το 1987 μέχρι το 2000. Με τον 66χρονο σταρ του Χόλιγουντ απέκτησε μάλιστα και τις τρεις κόρες της.