Δημήτρης Μοθωναίος: Απάντησε στον Δημήτρη Λιγνάδη – «Ουδέποτε αναφέρθηκα σε αυτόν…»
Ελλάδα

Δημήτρης Μοθωναίος: Απάντησε στον Δημήτρη Λιγνάδη – «Ουδέποτε αναφέρθηκα σε αυτόν…»

Δημήτρης Μοθωναίος: Απάντησε στον Δημήτρη Λιγνάδη – «Ουδέποτε αναφέρθηκα σε αυτόν…»

Η μακροσκελής ανάρτησή του στο Instagram

Το όνομα του Δημήτρη Μοθωναίου ανέφερε στην απολογία του ο Δημήτρης Λιγνάδης, θέλοντας να υποστηρίξει ότι πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να εκμεταλλευτούν τηυν κατάσταση που προέκυψε με τις καταγγελίες σε βάρος του.

Συγκεκριμένα, σε ένα σημείο της απολογίας του, ο Δημήτρης Λιγνάδης, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω, εγώ είδα άτομα εντελώς διάτρητα που θα μπορούσαν να έχουν τα ταπεινά ελατήρια, να περιφέρουν τα δράματα τους γιατί αυτό έχει προσφέρει η συγκυρία, δείτε πόσους ακόλουθους έχει. Προσφέρθηκαν διαφημίσεις και σε άλλους που βάλανε το λιθαράκι τους όπως ο Μοθωναίος. Ανήκει κι αυτός στην ομάδα αυτών που είπαν το κάτι τις».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μοθωναίου

Ο ηθοποιός, θέλησε να δώσει την απάντησή του με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram.

«Τον Φεβρουάριο του 2021 παραχώρησα μία συνέντευξη αναφερόμενος στην κακοποίηση που βίωσα κατά τη διάρκεια της παιδικής, της εφηβικής και της ενήλικης ζωής μου. Ουδέποτε αναφέρθηκα καθ΄οποιονδήποτε τρόπο στον κύριο Λιγνάδη. Το γεγονός ότι ο ίδιος στη σημερινή του απολογία προέβαλε στη δική μου εξομολόγηση το εφαλτήριο των κατηγοριών που στοιχειοθετήθηκαν εναντίον του θα έπρεπε ίσως να μας προβληματίσει.

Είμαι ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, είτε στάθηκαν απέναντί μου με καλή, είτε με κακή πρόθεση, πολλώ δε μάλλον σε όσους αποπειράθηκαν και να με βλάψουν, καθώς όχι μόνο με έκαναν να πεισμώνω για επιβεβαίωση, αλλά το σημαντικότερο: μου έδωσαν την ευκαιρία να αναγεννηθώ, κατορθώνοντας να αγαπήσω ο ίδιος τον εαυτό μου και μου χάρισαν τη λυτρωτική συνειδητοποίηση πως έχω υπερήφανα επιβιώσει μέσα από αδιανόητο σκοτάδι και έχω οδηγηθεί κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, στον δρόμο του φωτός. Αυτός ήταν και ο μόνος λόγος που αποφάσισα να μιλήσω πριν ενάμιση χρόνο.

Η προσδοκία να δώσω -παραβλέποντας το ανυπολόγιστο κόστος της προσωπικής έκθεσης- κουράγιο και ελπίδα σε όσους έχουν βιώσει αντίστοιχο πόνο να περάσουν στην αντίπερα όχθη. Είμαι ευτυχής και ήρεμος και το ίδιο εύχομαι από καρδιάς σε όλους», έγραψε.