Ελλάδα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η φωτογραφία από τα φοιτητικά του χρόνια

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η φωτογραφία από τα φοιτητικά του χρόνια

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος γύρισε τον χρόνο πίσω και δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του με έναν συμφοιτητή του, τον Βασίλη, από την εποχή που σπούδαζε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έτσι, ο παρουσιαστής θέλησε να ενθαρρύνει τους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις, αφού -μεταξύ άλλων- έγραψε στη λεζάντα: «Αυτός είναι ο φίλος μου, ο Βασίλης. Με τον Βασίλη κάναμε μαζί το μεταπτυχιακό μας στο L.S.E. – εκείνος Επιχειρησιακή Έρευνα κι εγώ Πολιτική Επικοινωνία. Εδώ, μας βρίσκετε στην Εστία του Great Dover κάπου ανάμεσα σε λονδρέζικη Τσικνοπέμπτη, συζητήσεις μέχρι να τελειώσει το πλυντήριο-στεγνωτήριο της 1 λίρας και διάβασμα με υπόκρουση Κότσιρα ώσπου να σιχαθούμε τη Βρετανική Βιβλιοθήκη. Ο Βασίλης κατάγεται απ’ τη Θάσο και μεγάλωσε στη Σουηδία. Είναι πραγματικά έξυπνος, φυσικά πιο έξυπνος από εμένα. Όλα του τα χρόνια μετά την αποφοίτησή του εργάζεται σε πολύ σημαντικά πρότζεκτ, ακόμη και για τη χώρα μας».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε: «Καλή επιτυχία, αδέλφια μου. Όλες οι κορυφές είναι για να τις κατακτάμε. Κι αν δεν τα καταφέρουμε κάποια φορά, μπορεί να μην ήταν η κορυφή σωστή για να την πατήσουμε. Πάμε από ‘γύρω’ λοιπόν και κατακτάμε άλλα κάστρα. Οι κορυφές δε σταματούν, όσο έχεις αποφασίσει ότι θες να τις κάνεις δικές σου. Όπως και να ‘γράψετε’, τα έχετε καταφέρει ήδη, γιατί ξεπεράσατε τον εαυτό σας για έναν στόχο και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία ακόμη κι απ’τον στόχο τον ίδιο».

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram

Exit mobile version