Δημήτρης Σταρόβας: Δεν απάντησε για την κόρη του – «Δεν θέλω να το κουβεντιάσω»
Ελλάδα

Δημήτρης Σταρόβας: Δεν απάντησε για την κόρη του – «Δεν θέλω να το κουβεντιάσω»

Δημήτρης Σταρόβας: Δεν απάντησε για την κόρη του – «Δεν θέλω να το κουβεντιάσω»

Τι είπε για τους αντιεμβολιαστές;

O Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τον Κώστα Σπυρόπουλο, το ελληνικό #ΜeΤoo, καθώς και για τους εμβολιασμούς.

Αναφερόμενος στο #ΜeToo, μίλησε για τον Κώστα Σπυρόπουλο διαχωρίζοντας πως ο ο ηθοποιός δεν είχε σχέση με σεξουαλικές κακοποιήσεις και πως έχει αποτραβηχτεί όντας σε μια στάση αναμονής. Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει πως ο ηθοποιός διστάζει ακόμα πολύ να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι μετά από τα όσα ειπώθηκαν για εκείνον και δημιούργησαν αντιδράσεις.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μιλώντας για τις καταγγελίες ανέφερε πως το θέατρο για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη τελείωσε, ενώ επισήμανε:

«Στο θέατρο δεν υπάρχουν δημοκρατικές διαδικασίες και το θέμα είναι που βάζει κάποιος το όριο».

Για τους αντιεμβολιαστές:

«Χάθηκε η μπάλα. Δεν έχουμε όρια. Εγώ έχω εμβολιαστεί. Κυκλοφορούν πολλά δίποδα ανάμεσά μας. Το να τους παρασύρει κάποιος μέσω διαδικτύου είναι εύκολο».

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση όταν ρωτήθηκε για την κόρη του στο πλατό της εκπομπής, και δεν ήθελε να το συζητήσει με τους παρουσιαστές.

«Είναι 17 χρονών. Καλά είναι, τρίτη Λυκείου πάει, μένει Θεσσαλονίκη» ενώ όταν ρωτήθηκε για τη μεταξύ τους σχέση φάνηκε να έρχεται σε άβολη θέση και να απαντά στην ερώτηση αν βλέπονται: «Όχι πολύ τελευταία, γιατί πρέπει να το λύσω. Δεν θέλω να το κουβεντιάσω». Τότε ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε: «Έχεις θέμα;» με τον Δημήτρη Σταρόβα να απαντά εμφανώς αμήχανα: «Ε, εντάξει. Είναι τα της εφηβείας, δε μπορώ να σου πω τώρα (σ.σ αν μιλάμε στο τηλέφωνο). Άλλο πράγμα…» προσπαθώντας να αλλάξει θέμα.