Δημήτρης Σταρόβας: «Την τρίτη φορά θα παντρευτώ με άνδρα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο»
Ελλάδα

Δημήτρης Σταρόβας: «Την τρίτη φορά θα παντρευτώ με άνδρα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο»

Δημήτρης Σταρόβας: «Την τρίτη φορά θα παντρευτώ με άνδρα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο»

Τι είπε ο καλλιτέχνης για για την απώλεια της μητέρας του

Για πολλά και ενδιαφέροντα μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για το πόσο του κόστισε ο θάνατος της μητέρας του αλλά και για τη σχέση του με την κόρη του.

«Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την απώλεια της μητέρας μου. Με μεγάλωσε μόνη της γιατί ο πατέρας μου χάθηκε όταν ήμουν 2 χρόνων. Θαύμαζα την μητέρα μου, έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε, μου κόστισε πολύ. Η περίπτωση της υγείας της όμως δεν είχε επιστροφή».

«Σαν πατέρας θα ήθελα να έχω τον χρόνο και την διάθεση να κάνω περισσότερα. Έχω αγωνία για την πορεία του παιδιού μου, για το μέλλον της αλλά δεν ήμουν ποτέ με τον ρόλο του Θεού, που θα αποφασίσει για την τύχη του» συμπλήρωσε.

Όσο αφορά την καριέρα του δήλωσε πως «επαγγελματικά με εξέφραζαν σχεδόν όλα όσα έκανα».

«Θα κάνεις και κάποιες εκπτώσεις. Δεν έχω να θυμηθώ κάτι που ντράπηκα που το έκανα. Στην τέχνη δεν ήμουν ποτέ της κορυφής, γιατί αυτό έχει κόστος, δεν μπορώ να το κάνω. Θα ήθελα να κάνω εκπομπή, θα κάνω μαγειρική στο κανάλι μου στο Youtube. Με τη μαγειρική είναι το μόνο που μπορώ να μείνω όρθιος πάνω από 10 λεπτά. Τώρα σκέφτομαι να πάω στο Survivor. Θα τρέχουν άλλοι και θα είμαι εγώ στον στόχο και θα μένω στο σπίτι».

Μιλώντας για τους γάμους του ομολόγησε με χιούμορ πως την τρίτη φορά σκοπεύει να παντρευτεί με άνδρα.

«Έχω παντρευτεί 2 φορές, την τρίτη φορά θα παντρευτώ με άνδρα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Για την Άννα θα το έκανα και θα το κάνω προφανώς. Δεν έχει γεννηθεί η γυναίκα που θα με κάνει κουμάντο, αλλά η σύντροφος μου λέει για τα κιλά για λογούς υγείας» κατέληξε.