Δήμος Μυκόνου: Στηρίζει τους πυροσβέστες και τα πυρόπληκτα ζώα
Ελλάδα

Δήμος Μυκόνου: Στηρίζει τους πυροσβέστες και τα πυρόπληκτα ζώα

Δήμος Μυκόνου: Στηρίζει τους πυροσβέστες και τα πυρόπληκτα ζώα

Η κίνηση του δήμου για τα ζώα και τους ήρωες της πρώτης γραμμής των πυρκαγιών

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προέβη η Πολιτική Προστασία Δήμου Μυκόνου με μπροστάρη τον αντιδήμαρχο της Αλέξανδρο Κουκά και τους συνεργάτες του Δημήτρη Μανταφούνη και τον πυροσβέστη Γιώργο Μπάκα.

Οργανώθηκε αστραπιαία η συλλογή προϊόντων πρώτης ανάγκης, έτσι ώστε να κατανεμηθούν αναλόγως από τις αρμόδιες υπηρεσίες στις περιοχές, όπου πυροσβέστες και εθελοντές δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Σε επικοινωνία που έγινε με το αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και βάση τις ανάγκες των πυροσβεστών στα μέτωπα των πυρκαγιών εστάλησαν: 2 παλέτες νερά, 15 κιβώτια κρουασάν, 10 κιβώτια ισοτονικά ποτά και τεχνητά δάκρυα.

Επίσης, σε επικοινωνία που έγινε με τον Δήμο Γαλατσίου και τον υπεύθυνο στο τμήμα προστασίας ζώων κ. Λευτέρη Καπράνο, εστάλησαν βάση των αναγκών που ζητήθηκε 5 συσκευασίες των 20kg ξηράς τροφής για τα ζώα που περισυνελέγησαν από τις πυρκαγιές στην Αττική.

«Η Πολιτική Προστασία Δήμου Μυκόνου γίνεται αρωγός και στέκεται δίπλα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή που με σθένος προσπαθούν να προστατέψουν από τις πυρκαγιές ,την ανθρώπινη ζωή, τους τετράποδους φίλους μας, την περιουσία των πολιτών και τον φυσικό πλούτο της χώρας μας” δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς.