Δούκισσα Νομικού: Το άλμπουμ των οικογενειακών της διακοπών στη Σχοινούσα
Ελλάδα

Δούκισσα Νομικού: Το άλμπουμ των οικογενειακών της διακοπών στη Σχοινούσα

Δούκισσα Νομικού: Το άλμπουμ των οικογενειακών της διακοπών στη Σχοινούσα

Περνά ένα όμορφο καλοκαίρι η παρουσιάστρια

Καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Δούκισσα Νομικού.

Φεύγοντας από τη Μύκονο που βρισκόταν η παρουσιάστρια έβαλε πλώρη για ένα ιδιαίτερο για εκείνη νησί, τη Σχοινούσα, στην οποία και πέρασε με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά τους τον Δεκαπενταύγουστο.

«Καλή Παναγιά να έχουμε. Χρόνια πολλά σε όλους . Υγεία, αγάπη και καλοσύνη στις καρδιές μας» έγραψε σε ποστ που μοιράστηκε στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

Από τη Σχοινούσα η Δούκισσα Νομικού κρατά πολύ όμορφες αναμνήσεις καθώς είναι ο τόπος καταγωγής του πατέρα της ενώ και η ίδια έχει περάσει μεγάλος μέρος των παιδικών της χρόνων εκεί.

«Ήρθαμε με τα παιδιά στο νησί του μπαμπά μου, το νησί που μεγάλωσα με τον αδερφό μου. Στην όμορφη Σχοινούσα. Όσο ωραίο είναι να μπορείς να επιστρέφεις στο σπίτι σου, στην πατρίδα σου, τόσο τρομακτικό είναι να τη βλέπεις να χάνεται και μαζί της οι κόποι σου, οι αναμνήσεις σου να γίνονται στάχτη. Ας προστατέψουμε τα σπίτια και την πατρίδα όλων. Ας προστατέψουμε τη γη μας. Το οφείλουμε στα παιδιά μας. Και στα παιδιά των παιδιών μας. Υπάρχει ελπίδα. Μέσα στην τόση θλίψη, συγκινήθηκα όταν είδα όλο τον κόσμο να συσπειρώνεται για να συνεισφέρει» είχε γράψει πριν από μερικές ημέρες με αφορμή τις πυρκαγιές που κατάκαψαν τη χώρα.