Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ
Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ

Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού, Σούλης Σαμπάχ, σε ηλικία 91 ετών.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εκφράζοντας την βαθιά θλίψη του.

Η ανάρτησή του Σπύρου Μπιμπίλα

Ακόμα μία θλιβερή αποχώρηση.. Ακόμα μια σπουδαία κυρια του θεατρου μας ταξίδεψε χτες βραδυ για το φως….Η Σουλη Σαμπαχ (κατα κοσμον Αναστασία Χριστοδούλου γεννημένη το 1931) η σπουδαια αρτίστα, που θριάμβευσε στην επιθεώρηση και στο τραγούδι (ποιος δεν θυμάται την τσιγγάνα να τραγουδά το θρυλικο “Γαρύφαλλο στ αυτί”στην σπουδαια ταινια ΛΆΤΕΡΝΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ), που έζησε μια ζωλη πλάι στον σύζυγο της λαμπερό κωμικό Δημήτρη Νικολαΐδη δεν είναι πια εδώ… Όσοι την γνωρίσαμε θα την θυμόμαστε για το μπρίο, το ταλέντο και την ευγένεια της.Την ειχαμε τιμήσει στο ημερολόγιό του 2019 απο το ΤΑΣΕΗ.Καλό ταξίδι αγαπημένη μας…

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Σούλη Σαμπάχ (πραγματικό όνομα: Αναστασία Χριστοδούλου) γεννήθηκε το 1932 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο μέσα από την ταινία «Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο» δίπλα στους Βασίλη Αυλωνίτη, Μίμη Φωτόπουλο και Τζένη Καρέζη. Έπαιξε στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο, σε αξιόλογες παραστάσεις και επιθεωρήσεις.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε στο σπίτι της στην Πανόρμου, αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας.

Η ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη από το 1955 με τον συνάδελφό της Δημήτρη Νικολαΐδη. Το ζευγάρι έμεινε μαζί μέχρι το 1993 όταν και έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της.