Ελένη Μενεγάκη: Η απόλυτη τηλεοπτική σταρ είναι πάνω από όλα μητέρα!
Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Η απόλυτη τηλεοπτική σταρ είναι πάνω από όλα μητέρα!

Ελένη Μενεγάκη: Η απόλυτη τηλεοπτική σταρ είναι πάνω από όλα μητέρα!

Και την ερχόμενη Κυριακή γιορτάζει επί τέσσερα

Το όνομά της είναι συνυφασμένο με την ελληνική τηλεόραση και τις μεγάλες επιτυχίες που την ανέδειξαν ως μία αδιαπραγμάτευτη αξία μέσα στο πέρασμα δεκαετιών.

Ωστόσο, η επαγγελματική επιτυχία της Ελένης Μενεγάκη ποτέ δεν στάθηκε εμπόδιο για να της στερήσει τις απλές καθημερινές στιγμές της προσωπικής της ζωής, τη χαρά του έρωτα, της συμβίωσης, του γάμου αλλά περισσότερο από όλα την ευλογία της μητρότητας.

Γεννημένη μητέρα, η πλέον πολύτεκνη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, την ερχόμενη Κυριακή στη γιορτή της Μητέρας γιορτάζει επί τέσσερα. Ο μεγαλύτερος γιος της Άγγελος, ο μοναχογιός της, οι αδελφές του Λάουρα, Βαλέρια και η μικρότερη Μαρίνα, που έχει αποκτήσει με τον τελευταίο σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, επιβεβαιώνουν στην περίπτωση της διάσημης μητέρας τους ότι το κλισέ «η οικογένεια είναι η προτεραιότητά της» έχει την απόλυτη εφαρμογή.

«Και τα τέσσερα παιδιά τα κυνηγούσα, ήθελα να τα κάνω. Mπήκα και μετά γρήγορα στη δουλειά, ίσως το μυαλό μου έφευγε και σε άλλα πράγματα. Υπήρχε πάλι ξανά αυτή η ισορροπία, και δουλειά και παιδιά και οικογένεια» έχει εξομολογηθεί η ίδια στον αέρα της εκπομπής της.