Ελλάδα

Έρρικα Πρεζεράκου: «Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά»

Έρρικα Πρεζεράκου: «Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά»

Όσα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της

Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην εφημερίδα Realnews και την Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε η Έρρικα Πρεζεράκου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή.

Η γνωστή αθλήτρια διατηρεί τα τελευταία χρόνια σχέση με τον Τίτο Καταλαγαριανάκη, με τον οποίο μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Εκφράζοντας τα όνειρά της για το μέλλον δήλωσε: «Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά. Περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή. Πιστεύω πολύ σε αυτό. Πάντα ήθελα οικογένεια, αλλά δε μου αρέσει να βιάζω καταστάσεις».

Και μπορεί τώρα να διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, ωστόσο στο παρελθόν πέρασε δύσκολα καθώς είχε πέσει θύμα οικονομικής απάτης και μάλιστα είχε καταγγείλει το περιστατικό δημόσια.

«Αυτό το περιστατικό το έζησα πριν πολλά χρόνια και δε μπήκα στη διαδικασία να το επικοινωνήσω. Πριν κάποιους μήνες έφτασε στα αυτιά μου ότι αυτός ο άνθρωπος, που μου είχε φάει πολλά χρήματα, έλεγε ότι επένδυσε χρήματα στην επιχείρησή μου και ότι τα έχασε. Είπα να βγω να υποστηρίξω τον εαυτό μου. Αισθάνθηκα την ανάγκη να το κάνω», εξομολογήθηκε η Έρρικα.

Exit mobile version