Ευδοκία Τσαγκλή: Διαψεύδει ότι είναι μαζί με τον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο
Ελλάδα

Ευδοκία Τσαγκλή: Διαψεύδει ότι είναι μαζί με τον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο

Ευδοκία Τσαγκλή: Διαψεύδει ότι είναι μαζί με τον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο

Δυσαρεστημένη η πρώην παίκτρια του Big Brother με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν

Μεγάλες διαστάσεις πήρε μία νυχτερινή έξοδος που πραγματοποίησε η πρώην παίκτρια του  Big Brother, Ευδοκία Τσαγκή, και ο tattoo artist, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Τα τρυφερά ενσταντανέ που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός και η  διαχυτικότητα ανάμεσά τους πυροδότησε σε χρόνο dt όργιο φημών ότι ο πρώην της Κάτιας Ταραμπάνκο βρήκε και πάλι τον έρωτα μετά τον χωρισμό του από το μοντέλο.

Έναν επεισοδιακό χωρισμό, όπως θυμόμαστε όλοι, μετά τις αποκαλύψεις για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους και την έντονη δυσαρέσκεια του tattoo artist με δηλώσεις σε εκπομπές και σάιτ.

Η Ευδοκία Τσαγκλή ωστόσο σε επικοινωνία που είχε με το Love it διέψευσε ότι είναι ζευγάρι με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο και δεν δίστασε να δείξει ότι ενοχλήθηκε από τα δημοσιεύματα.

Παράλληλα στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή αναφέρθηκε και στον χωρισμό της από τον Νίκο Τακλή, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν της έχει δώσει το μερίδιο του επάθλου που της είχε υποσχεθεί όταν κέρδισε το Big Βrother.

«Με τον Νίκο το προσπαθήσαμε, αλλά από τον Μάρτιο δεν είμαστε μαζί. Νομίζω πως ήρθαμε σε αυτό το σημείο μαζί. Πιο δυστυχισμένους μας έκανε, παρά ευτυχισμένους. Οπότε τραβήξαμε διαφορετικούς δρόμους. Σίγουρα πληγώνεσαι σε έναν χωρισμό, όταν αγαπάς τον άλλο και όταν τα συναισθήματα είναι ειλικρινή, αλλά πλέον δεν αφήνω τον εαυτό μου να πέφτει για πολύ.

Μέχρι στιγμής δεν μου έχει δώσει μερίδιο από το έπαθλο. Δεν έχουμε επαφές και δεν με έχει προσεγγίσει για να μου πει κάτι αντίστοιχο. Ο Νίκος είναι καλό παιδί. Κάποια στιγμή, εφόσον το είπε, θα τηρήσει τον λόγο του και θα το κάνει. Νομίζω πως έχει πάρει τα χρήματα. Ίσως έρθει κάποια στιγμή να μου πει».