Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Κουράστηκα με την έλλειψη σεβασμού»
Ελλάδα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Κουράστηκα με την έλλειψη σεβασμού»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Κουράστηκα με την έλλειψη σεβασμού»

Το μήνυμα και οι αιχμές του Greek Freak

Τις αιχμές του με ένα ποστ στα social media άφησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χωρίς όμως να αποκαλύψει τους αποδέκτες του μηνύματός του.

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής επέλεξε μια φωτογραφία στην οποία φοράει τη φανέλα των Μπακς και βρίσκεται καθισμένος στον πάγκο. Στη λεζάντα έγραψε: «Κουράστηκα με την έλλειψη σεβασμού. Έρχομαι».

Το μήνυμα ήρθε μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απομάκρυνσης του προπονητή των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, με τον οποίο συνεργάστηκαν για πέντε χρόνια.

Τα Μέσα Ενημέρωσης που ασχολούνται με τον χώρο του αθλητισμού προσπαθούν τις τελευταίες ώρες να αποκρυπτογραφήσουν το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το μήνυμα σχετίζεται με την απουσία του ονόματός του από την καλύτερη αμυντική πεντάδα του ΝΒΑ, άλλοι θεωρούν ότι προκλήθηκε από την ανακήρυξη του Τζοέλ Έμπιντ ως MVP του NBA ενώ κάποιοι ισχυρίζονται πως πρόκειται για μια απάντηση στην ερώτηση που προκάλεσε πρόσφατα την έκρηξή του, περί αποτυχίας μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από το πλέι οφ.

Δείτε την ανάρτησή του στο okmag.gr.