Γιάννης Αντετοκούνμπο: Rise ο τίτλος της ταινίας για τη ζωή του
Ελλάδα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Rise ο τίτλος της ταινίας για τη ζωή του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Rise ο τίτλος της ταινίας για τη ζωή του

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022

Πίσω στο 2019, η Disney ανακοίνωσε ότι εργαζόταν σε μια πρωτότυπη ταινία της Disney+ για τον σούπερ σταρ των Bucks, Γιάννη Αντετοκούνμπο, την οικογένειά του και το ταξίδι του να γίνει σύμβολο του NBA. Και… αυτό ήταν το μόνο που ξέραμε – ούτε καστ, ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε καν τον τίτλο.

Δηλαδή, μέχρι σήμερα που η Disney ανακοίνωσε μερικές νέες λεπτομέρειες!

Μάθαμε ότι η νέα εμπνευσμένη βιογραφική ταινία για τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο των Milwaukee Bucks και τον Κώστα Αντετοκούνμπο των Los Angeles Laker θα βγει στις αίθουσες το 2022 και θα έχει τον τίτλο «Rise».

«Οικογένεια. Αφιέρωση. Αφοσίωση» είναι το τρίπτυχο της Walt Disney για την ταινία που θα αφορά τη ζωή των αδελφών Αντετοκούνμπο, και θα συνδυάζει τη νιγηριανή κληρονομιά, την ελληνική ιθαγένεια και την εξαιρετική αθλητική ικανότητα.

Ο τίτλος που θα είναι «Rise», δηλαδή άνοδος, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Στην χαρακτηριστική ανάρτηση, η Walt Disney ανέφερε επίσης ότι πρόκειται για κινηματογραφική ταινία η οποία «είναι βασισμένη στις αληθινές εμπειρίες της ζωής του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, και της οικογένειάς του, η οποία θα κάνει κυκλοφορήσει το 2022».

Στο πρώτο πόστερ τη ταινίας αναφέρει τους έξι βασικούς πρωταγωνιστές οι οποίοι θα υποδυθούν τον Γιάννη και την οικογένειά του. Πρόκειται για τους Ούτσε Αγκάντα (Γιάννης Αντετοκούνμπο), Ραλ Αγκάντα (Θανάσης Αντετοκούνμπο), Τζέιντεν Οσίμουβα (Κώστας Αντετοκούνμπο), Ελάιζα Σολάνκε (Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο), Γετίντε Μπαντάκι (Βερόνικα Αντετοκούνμπο) και Οάγιο Οκενίγι (Τσαρλς Αντετοκούνμπο).