Γιάννης Φλωρινιώτης: Συντετριμμένες στην κηδεία η κόρη του Αννούλα και η Γωγώ Γαρυφάλλου
Ελλάδα

Γιάννης Φλωρινιώτης: Συντετριμμένες στην κηδεία η κόρη του Αννούλα και η Γωγώ Γαρυφάλλου

Γιάννης Φλωρινιώτης: Συντετριμμένες στην κηδεία η κόρη του Αννούλα και η Γωγώ Γαρυφάλλου

Το «τελευταίο αντίο» στη «μεγάλη φίρμα» -

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά, περίπου στις 2μιση το μεσημέρι της Παρασκευής, για να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Φλωρινιάτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών και σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του.

Η «μεγάλη φίρμα» του ελληνικού τραγουδιού αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα και μάλιστα, την τελευταία εβδομάδα πριν φύγει από τη ζωή, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία», με την οικογένειά του να βρίσκεται μέχρι την τελευταία στιγμή στο πλευρό του.

Τραγική φιγούρα στην εξόδιο ακολουθία ήταν η κόρη του Αννούλα Φλωρινιώτη, η οποία του είχε τεράστια αδυναμία, όπως και ο γιος του, Νίκος, ενώ συντετριμμένη ήταν και η Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία όπως δήλωσε στη «Super Κατερίνα», ήταν σαν υιοθετημένη κόρη του.

Η ταφή του Γιάννη Φλωρινιώτη θα γίνει στο κοιμητήριο του Σχιστού, εκεί όπου θα ταφεί μαζί με το αγαπημένο του μικρόφωνο, αλλά και ένα τετράδιο όπου έγραφε στίχους τραγουδιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων, στεφάνι έστειλαν η Καίτη Γαρμπή με την αδερφή της, Λιάνα, αλλά και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Στον ιερό ναό βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοκλώνης, η Κατερίνα Στανίση, η Ελένη Φιλίνη, ο Τάσος Μπουγάς, η Έφη, Θώδη, ο Όμηρος Ευστρατιάδης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, κ.α.

Δείτε φωτογραφίες

Το τετράδιο με τους στίχους του Γιάννη Φλωρινιώτη

Η Κατερίνα Στανίση

Ο γιος του, Νίκος Φλωρινιώτης

Ο Τάσος Μπουγάς

Η κόρη του, Αννούλα Φλωρινιώτη και η Γωγώ Γαρυφάλλου

Η Γωγώ Γαρυφάλλου

Ο Νίκος Κοκλώνης

Ο Κώστας Καπετανίδης με τον Νίκο Κοκλώνη

Ο Νίκος Κοκλώνης με την Έφη Θώδη

Ο Παντελής Καναράκης

Ο Σπύρος Θεοδόσης και ο Σπύρος Μπιμπίλας

Η Έφη Θώδη

Η Μαρία Αλεξάνδρου

Η Λίλιαν Αρχοντή

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης

Η Ελένη Φιλίνη

Photo credits: NDP