Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ο έρωτας δεν κρύβεται!
Ελλάδα

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ο έρωτας δεν κρύβεται!

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ο έρωτας δεν κρύβεται!

Το ζευγάρι διασκέδασε στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Δήμος Αναστασιάδης

Αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα τη σχέση τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πραγματοποιούν όλο και πιο συχνά κοινές εμφανίσεις και μάλιστα δεν προσπαθούν να κρυφτούν από τα αδιάκριτα βλέμματα και τις κάμερες, κάθε φορά που αποφασίζουν να βγουν.

Tο βράδυ της Παρασκευής 31 Μαρτίου ο 41χρονος επιχειρηματίας – ηθοποιός και η 27χρονη γυμνάστρια, επέλεξαν το Voodoo της οδού Πειραιώς, όπου εμφανίζεται ο Δήμος Αναστασιάδης για να διασκεδάσουν.

Οι δυο τους, όπως αναφέρει το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα, σφτασαν μαζί στο κλαμπ λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα και κατευθύνθηκαν στον πριβέ χώρο που βρίσκεται ακριβώς πίσω από τη σκηνή. «Ήταν ξένοιαστοι, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, τραγουδούσαν, χόρευαν, όπως κάθε ερωτευμένο ζευγάρι» περιγράφει στο ΟΚ! άνθρωπος που ήταν εκεί.

«Κάποια στιγμή ο Δήμος Αναστασιάδης τους πλησίασε, χαιρετήθηκαν εγκάρδια και τους τραγούδησε την επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου Μελαγχολία μου». Αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος, το ζευγάρι πήγε στο καμαρίνι του Δήμου Αναστασιάδη όπου και παρέμειναν για είκοσι περίπου λεπτά.

Διαβάστε περισσότερο στο ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!