Γιώργος Αγγελόπουλος: Στη Μύκονο για πρώτη φορά ο πρώην νικητής του Survivor
Ελλάδα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στη Μύκονο για πρώτη φορά ο πρώην νικητής του Survivor

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στη Μύκονο για πρώτη φορά ο πρώην νικητής του Survivor

Απόλαυσε βουτιές μετά το πέρας των υποχρεώσεών του

Τις ομορφιές της Μυκόνου, τα γραφικά σοκάκια, τις βαθυγάλαζες παραλίες αλλά και τη νυχτερινή ζωή της ανακάλυψε για πρώτη φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο πρώην νικητής του Survivor ταξίδεψε για πρώτη φορά στο νησί των ανέμων για να πραγματοποιήσει κάποιες συναντήσεις που αφορούν την προώθηση των δράσεων του σωματείου «Φύλακας Άγγελος», που έχει ιδρύσει μαζί με τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη και τον δικηγόρο Αναστάσιο Ντρούγκα. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργανισμό που στηρίζει παραμελημένα και κακοποιημένα παιδιά αλλά και ευπαθείς ομάδες.

Αφού συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον δήμαρχο του νησιού, Κωνσταντίνο Κουκά, και τη βουλευτή Κυκλάδων της Ν.Δ., Κατερίνα Μονογυιού εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο του και βρέθηκε στη θάλασσα για δροσερές βουτιές.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τον συνάντησε στην παραλία του beach bar Tropicana το μεσημέρι της Κυριακής 30 Μαΐου.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί μίλησε στο Mykonos Live TV αποκαλύπτοντας ότι στα μέσα Ιουνίου θα βρεθεί στην Ιταλία ως καλεσμένος στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορίνο.

Όσο για το ενδεχόμενο να τον βλέπαμε καλεσμένο στο Survivor ξεκαθάρισε:

«Δεν θα έμπαινα ως guest στο Survivor. Το φετινό δεν έχει τόσο το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν θα το έκανα λόγω των υποχρεώσεών μου αλλά κυρίως γιατί το Survivor το έχω κάπως αλλιώς στο μυαλό μου».