Γιώργος Ασημακόπουλος: Αυτές είναι οι επόμενες κινήσεις του μετά το Survivor
Ελλάδα

Γιώργος Ασημακόπουλος: Αυτές είναι οι επόμενες κινήσεις του μετά το Survivor

Γιώργος Ασημακόπουλος: Αυτές είναι οι επόμενες κινήσεις του μετά το Survivor

Πλούσιες προτάσεις περίμεναν τον Γιώργο Ασημακόπουλο μόλις επέστρεψε από το Survivor.

Φαίνεται ότι η παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης κέντρισε το ενδιαφέρον των καναλιών και έτσι άμα τη αφίξει του τού έγιναν ήδη τρεις τηλεοπτικές κρούσεις, τις οποίες εξετάζει στενά προτού αποφασίσει.

Ταυτόχρονα, συνεχίζει να ασχολείται με τις μπουτίκ ρούχων του, οι οποίες σημειώνουν τρομερή επιτυχία.

Ακόμη, ανάμεσα στις προτεραιότητές του είναι η βοήθεια προς όσους βρίσκονται σε ανάγκη καθότι γνωστός για τη φιλανθρωπική του δράση.

Ο επιχειρηματίας ενίσχυσε τον σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ, τη «Φλόγα» αλλά και το Make-A-Wish. Μάλιστα, την ημέρα της αποχώρησής του από τον Άγιο Δομίνικο αποκάλυψε ότι πριν ακόμα μπει στο παιχνίδι είχε αποφασίσει να διαθέσει τα χρήματα από την παραμονή του στο Survivor σε ιδρύματα για παιδιά με καρκίνο, καθώς και ο ίδιος έχασε σε νεαρή ηλικία τον αδελφό του Αλέξανδρο από τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Στο μεταξύ, δεν ξεχνά να ξεκουράζεται καθώς πέρασε από πολλές κακουχίες στον Άγιο Δομίνικο. Πρόσφατα, ο πρώην παίκτης του Survivor επισκέφτηκε το Coyoacan Playa στο Yabanaki της Βάρκιζας για μερικές στιγμές χαλάρωσης και ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! φυσικά και τον εντόπισε.

Νωρίτερα είχε βρεθεί στην εκπομπή Happy Day και σχολίασε τον τελικό του παιχνιδιού λέγοντας: «Και τα δύο παιδιά το άξιζαν. Για να έφτασαν μέχρι τον τελικό, κάτι καλό έκαναν. Μπορώ να πω ότι ο Σάκης αγω- νιστικά ήταν καλύτερος. Είχε το πρότυπο του Survivor, έφερνε τροφή στην καλύβα, πρόσεχε και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Εγώ θεωρώ ότι όλοι είμαστε νικητές».