Ελλάδα

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Ήταν άκυρο αυτό που είπε η Σοφία ότι δεχόμουν bullying για τη σεξουαλικότητά μου…»

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Ήταν άκυρο αυτό που είπε η Σοφία ότι δεχόμουν bullying για τη σεξουαλικότητά μου…»

Υπήρξε από τους πιο συζητημένους παίκτες στο Survivor. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το ριάλιτι είδε τις «μετοχές» του να εξακοντίζονται ενώ από το τραπέζι δεν έλειψαν και οι προτάσεις για τηλεόραση.

Ο μπριόζος πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, που χάρη στην προσωπικότητά του αλλά και τη θεατρικότητα που απέδιδε στον λόγο του, έγινε «είδωλο» των φαν του Survivor παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό You και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή ενώ σχολίασε και την ανάρτηση της πρώην συμπαίκτριάς του, Σοφίας Μαργαρίτη, η οποία υποστήριξε ότι ο ίδιος δεχόταν bullying για τη σεξουαλικοτητά του όσο ήταν στο παιχνίδι.

Έχεις σχέση αυτήν την περίοδο;

Όχι, είμαι μόνος μου και δεν είμαι σε φάση σχέσης. Θέλω να επικεντρωθώ περισσότερο στα επαγγελματικά μου, δεν έχω χρόνο να δώσω σε μια σχέση – γιατί όταν είσαι με έναν άνθρωπο πρέπει να κάνεις focus εκεί.

Τι κοιτάς σε μια γυναίκα;

Σημασία έχει η χημεία. Από χαρακτηριστικά δεν κοιτάζω κάτι συγκεκριμένο, αλλά μου αρέσει να είναι ξανθιά με μπλε μάτια, το σκανδιναβικό πρότυπο.

Έχεις πληγωθεί στον έρωτα;

Πιο πολύ έχω πληγώσει δεν με εμπιστεύονταν λόγω της εξωτερικής μου εμφάνισης. Όλες οι σχέσεις μου με ζήλευαν πολύ , μου έλεγαν «παίζει το μάτι σου» και μου έχει βγει το όνομα χωρίς να κάνω τίποτα. Όταν έχω σχέση είμαι πολύ σωστός όταν δεν έχω σαφώς κοιτάζω δεξι  κι αριστερ

Όσο ήσουν στο παιχνίδι, η Σοφία Μαργαρίτη έκανε μια ανάρτηση και έλεγε ότι δεχόσουν bullying για τη σεξουαλικότητά σου. Τι εννοούσε;

Δεν ξέρω τι εννοούσε. Είχαμε έρθει πολύ κοντά, αλλά θεωρώ πως ήταν άκυρο αυτό που είπε, γιατί δεν είχαμε συζητήσει αν έχω σχέση ή οτιδήποτε τέτοιο. Είχαμε τόσα θέματα να ασχοληθούμε εκεί, που μόνο για σεξ δεν συζητούσαμε. Αν υπήρχε κάτι θα το έλεγα, γιατί είμαι ειλικρινής, δεν έχω κάτι να κρύψω.

Σεξ έγινε στο παιχνίδι, όπως ειπώθηκε και στον τελικό;

Δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε. Πάντως όταν είσαι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, βρωμάς και η τεστοστερόνη σου έχει πέσει γιατί δεν τρως, δεν μπορείς να έχεις ορμές.

Exit mobile version