Γιώργος Κιμούλης: Σε αδιέξοδο το τετ α τετ με τη Ζέτα Δούκα για εξωδικαστική λύση
Ελλάδα

Γιώργος Κιμούλης: Σε αδιέξοδο το τετ α τετ με τη Ζέτα Δούκα για εξωδικαστική λύση

Γιώργος Κιμούλης: Σε αδιέξοδο το τετ α τετ με τη Ζέτα Δούκα για εξωδικαστική λύση

Όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Καπερνάρος

Άκαρπες απέβησαν οι συζητήσεις ανάμεσα στον Γιώργο Κιμούλη και τη Ζέτα Δούκα για πιθανή εξωδικαστική λύση στην υπόθεσή τους.

Οι νομικοί εκπρόσωποι των αντίδικων συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης, προκειμένου να εξεταστεί αν μπορούν να λύσουν τις διαφορές τους χωρίς να χρειαστεί να οδηγηθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων.

«Αυτή η συνάντηση στο γραφείο της διαμεσολαβητού, επιβάλλεται από τον νόμο» εξήγησε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Βασίλης Καπερνάρος στο «Mega Καλημέρα».

«Είναι ένας νόμος που έχει ψηφιστεί από το 2019 και έκτοτε ισχύει. Επανήλθε για τέτοιο είδους περιπτώσεις, που τα διάδικα μέλη θα συνταντηθούν στον διαμεσολαβητή. Έγινε η συνάντηση αυτή εχθές, και ήταν άγονος, άκαρπος. Έγινε πρόταση από την κυρία διαμεσολαβίτρια να πάρουμε θέσεις απέναντι σε αυτό το ζήτημα, εμείς είπαμε από την πλευρά μας ότι έχουν καταστεί γνωστές οι θέσεις μας σε όλο το πανελλήνιο, όχι μόνο στην απέναντι πλευρά, για να μάθουν ότι ο κ. Κιμούλης δεν έχει καμία σχέση με αυτά που τού καταλογίζουν και ότι είχε δίκιο και ότι αδίκως τον έφεραν σε αυτή τη δύσκολη θέση».

«Η άλλη πλευρά μέχρι χθες δεν είχε εκφράσει τη θέση της, είπαν έπειτα ότι δεν συμφωνούν, και έτσι έληξε το ζήτημα και η διαδικασία της διαμεσολάβησης. Εμέις ζητάμε την αποκατάστασή μας, τη διαφάνεια, και την ανάδειξη των πραγματικών περιστατικών που δικαιώνουν τον κ. Κιμούλη ότι αδίκως βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Γι’ αυτό προσφύγαμε στο δικαστήριο μόλις λάβαμε γνώση των βλαπτικών γεγονότων της άλλης πλευράς, για να δικαιωθούμε στα δικαστήρια. Δεν είναι το αρμόζον όταν θίγεσαι μετά από 13 χρόνια να πας σε πρωινές εκπομπές και να κάνεις παραπονάκια. Όταν πρέπει, προσφεύγεις στις αρμόδιες αρχές. Καταθέσαμε νέα αγωγή για την απόφαση της διαγραφής του Γιώργφου Κιμούλη από το ΣΕΗ. Θα αποκαλύψουμε και πρόσωπα που έχουν κάνει αυτή τη σκευωρία» ανέφερε χαρακτηριστικά.