Γιώργος Παρτσαλάκης: «Είπα ότι μετά τη “Γη της ελιάς” θα σταματήσω και θα πάω στην Κρήτη να περάσω όσα χρόνια μου μένουν»
Ελλάδα

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Είπα ότι μετά τη “Γη της ελιάς” θα σταματήσω και θα πάω στην Κρήτη να περάσω όσα χρόνια μου μένουν»

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Είπα ότι μετά τη “Γη της ελιάς” θα σταματήσω και θα πάω στην Κρήτη να περάσω όσα χρόνια μου μένουν»

Η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει για γυναίκα και το μεγαλύτερο ποσό που έχει λάβει σε τηλεοπτική του δουλειά - Η έκπληξη που το έκανε ο γιος του!

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο δαιμόνιος δικηγόρος στη «Γη της ελιάς» απολαμβάνει την απόλυτη επιτυχία σε μία από τις σειρές που καθόρισαν φέτος τα βράδια των τηλεθεατών.

Για τον αγαπημένο ηθοποιό ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ετοίμασε πολλές εκπλήξεις αλλά και ερωτήσεις «φωτιά» που θα έφερναν ζουμερές αποκαλύψεις.

Το μεγαλύτερο ποσό για μία τηλεοπτική δουλειά του ήταν 40.000 ευρώ τον μήνα εξομολογήθηκε χωρίς καθυστέρηση.

Στα Χανιά ήταν η πρώτη του σεξουαλική επαφή. «Εννοείται» ήταν η απάντηση για το αν έχει επισκεφθεί οίκο ανοχής. Η μεγαλύτερη «τρέλα» που έχει κάνει για γυναίκα ήταν να φύγει από τη γενική δοκιμή στην Επίδαυρο για να δώσει ένα τριαντάφυλλο στην Πάτρα.

Αποκάλυψε ότι μετά τη «Γη της Ελιάς» έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τα δρώμενα. «Θέλω να ζήσω τρυφερά όσο μου έχει μείνει».

«Μόνο για γυναίκες έπεφτα στα πατώματα» συνέχισε.

Ευτυχία για εκείνον είναι να είναι υγιή τα παιδιά του. Στην επαγγελματική του πορεία δεν θα άλλαζε τίποτα.

Στην πρώτη στάση του Night Out ο Γιώργος Παρτσαλάκης κάθισε στο τιμόνι ενός εκσκαφέα και έπιασε δουλειά σε χωματουργικές εργασίες.

Τον περίμενε στη συνέχεια ένα καυτό «Θάρρος ή Αλήθεια» με την πιο απίθανη φάρσα στον Κούλλη Νικολάου.

Αλλά το καλύτερο όλων ήταν όταν ο ηθοποιός έπιασε πόστο σε βενζινάδικο.

Όμως, πέρα από τα γέλια περίμεναν και συγκινήσεις τον Γιώργο Παρτσαλάκη καθώς στο λεωφορείο του Night Out συνάντησε τον γιο του, Μανώλη, ο οποίος μίλησε για τη σχέση τους.

«Είναι τρυφερός σαν πατέρας βοηθάει πολύ. Η πιο δύσκολη στιγμή με τον πατέρα μου ήταν σε ένα μαγαζί που είχε κάνει και δεν πήγε καλά».  «Μου αρέσει να τον βλέπω στο θέατρο, μπορεί να έβλεπα και μία παράσταση 40 φορές» ανέφερε.

Όταν χώρισαν οι γονείς του εξήγησε πως η κατάσταση κύλησε ομαλά για εκείνον. «Δεν είδα διαφορά, ήμουν μικρός όταν χώρισαν, δεν μου έλειψε κανείς τους»

Στο εστιατόριο έφτασε η ώρα των αποκαλύψεων.

Θέλει να πιστεύει είπε ότι μοιάζει πολύ στον χαρακτήρα του «Λυκούργου» από τη «Γη της Ελιάς» επειδή είναι δίκαιος και τίμιος.

Δεν είναι ανοιχτός στο σενάριο ενός τέταρτου γάμου. Στις οικονομικές τρικυμίες που αντιμετώπισε ποιοι του στάθηκαν; «Μόνο ο γιος μου ο μεγάλος που ήταν τότε 18 χρονών και η αδερφή μου η μικρή που είναι μεγαλύτερη από εμένα. Πήγα στην Κρήτη για ένα χρόνο και το ξανασκέφτηκα και είπα να κάνω μία κίνηση ακόμα» είπε.

Η συντροφικότητα είναι κάτι που του λείπει αλλά σιγά σιγά νιώθει πως συνηθίζει στη μοναξιά.