Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Είμαι φουλ ερωτευμένος, έχω βρει τον άνθρωπό μου»
Ελλάδα

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Είμαι φουλ ερωτευμένος, έχω βρει τον άνθρωπό μου»

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Είμαι φουλ ερωτευμένος, έχω βρει τον άνθρωπό μου»

Ο ηθοποιός σε μία απολαυστική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είναι από τα ταλέντα εκείνα που ξεχώρισαν με την πορεία τους και άφησαν το δικό τους στίγμα τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.

Έχουμε καιρό να τον δούμε σε κάποια τηλεοπτική σειρά αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί στο προσεχές μέλλο τώρα που η τηλεόραση αποφάσισε να στραφεί περισσότερο προς τη μυθοπλασία.

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο ηθοποιός είπε ότι «μου λείπει η τηλεόραση. Η ποιότητα παράγωγης είναι πια πολύ δυνατή και πολύ ανταγωνιστική. Έχουν αλλάξει τα σενάρια, ο τρόπος προσέγγισης των σειρών, άλλαξε η εικόνα και η τεχνική. Είναι μία προσέγγιση στο ρεαλιστικό παίξιμο».

https://streamable.com/egavmm

Από μικρός είχε το όνειρο να γίνει ηθοποιός αφού το «μικρόβιο» υπήρχε στην οικογένεια, τόσο από τον πατέρα όσο και από τη γιαγιά του. Παιδί ακόμα θυμάται τον εαυτό του να στέλνει γράμμα στον Θόδωρο Αγγελόπουλο για να παίξει στην ταινία «Τοπίο στην ομίχλη».

Σαν νέος παραδέχτηκε πως υπήρξε μία μεγάλη περίοδος που είχε ξεφύγει, όπως όταν πήγαινε μεθυσμένος σε γυρίσματα.

«Γούσταρα την αλητεία, ήθελα να γυρίζω, να βγαίνω έξω, ήθελα να το ζήσω. Το ξεφάντωμα αυτό τελείωσε» ανέφερε.

Φτάνοντας στο σήμερα νιώθει την ανάγκη να κάνει η δική του οικογένεια. Είναι άλλωστε φουλ ερωτευμένος  και το εξομολογήθηκε ανοιχτά στο The 2night Show.

«Έχω τον καλύτερο άνθρωπο. Είμαι φουλ ερωτευμένος» είπε με πλατύ χαμόγελο.

https://streamable.com/1b20ap

Ο ηθοποιός έστειλε στο τέλος το δικό του μήνυμα για τον σεξισμό και την κατάχρηση εξουσίας, που πηγάζουν από την έλλειψη παιδείας, όπως τόνισε.

https://streamable.com/n4igqc