Γιώργος Σιγάλας: Ποιο ήταν το γούρι το οποίο είχε πριν τα παιχνίδια στο μπάσκετ;
Ελλάδα

Γιώργος Σιγάλας: Ποιο ήταν το γούρι το οποίο είχε πριν τα παιχνίδια στο μπάσκετ;

Γιώργος Σιγάλας: Ποιο ήταν το γούρι το οποίο είχε πριν τα παιχνίδια στο μπάσκετ;

«Τα πρώτα χρήματα στην καριέρα μου τα πήρα όταν πήγα στο Μιλάνο»

O Γιώργος Σιγάλας μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha για τα χρήματα που έχει χάσει και τα δέκα κιλά που θέλει να «διώξει».

«Τα πρώτα χρήματα στην καριέρα μου τα πήρα όταν πήγα στο Μιλάνο. Φαντάσου ότι τα χρήματα που πήρα στο Μιλάνο ήταν… όλα μου τα χρόνια στον Ολυμπιακό», επεσήμανε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας.

«Τα δικά μου τα χρήματα πήγανε σε ακίνητα. Οι ομάδες χρωστάνε πολλά χρήματα γενικά και ήμουνα από τους άτυχους, στους οποίους χρωστάνε οι παίκτες. Μπορεί να μην είχα μετρητά εκείνη την περίοδο, αλλά είχα ασφάλεια.

Είναι… ξεχασμένα αυτά τα χρήματα. Δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα. Είναι πολλά χρήματα. Είχε περάσει ένας νόμος από βουλευτή, μέσω του οποίου χάνει τα χρέη προς τρίτους», πρόσθεσε ο νυν βοηθός προπονητή του Ηλία Καντζούρη στον Κολοσσό Ρόδου.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν είναι πιο δύσκολη η ζωή του παίκτη ή του προπονητή, απάντησε: «Η ζωή του προπονητή είναι πιο δύσκολη από του παίκτη. Είμαστε τυχεροί επειδή του χόμπι μας το κάναμε επάγγελμα. Με τον προπονητή δεν ισχύει το ίδιο».

Το γούρι το οποίο είχε πριν τα παιχνίδια: «Δεν ξυριζόμουνα ή δεν κουρευόμουνα την ημέρα του αγώνα».

Για την αντιμετώπιση από την πλευρά των φίλων του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Αν μπω στο γήπεδο ξέρω ότι θα με γιουχάρουν. Στον δρόμο όμως οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί λένε ότι ξέρουμε ότι υπήρχε αντιπαλότητα, αλλά είσαι από τους αθλητές που αναγνωρίζουμε».

Για το γεγονός ότι φόρεσε τα πράσινα ο γιος του: «Ήταν περίεργο για κάποιους ότι ο γιος μου έπαιξε στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι περίεργο, διότι πρέπει να δεις τις συνθήκες, δεν μπορείς να είσαι κολλημένος με κάποια πράγματα».

Να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Σιγάλας τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Ρόδο.