Γιώργος Χρυσοστόμου: «Φοβήθηκα με το metoo, έχω συμπεριφερθεί άσχημα, αλλά ποτέ από τη θέση κάποιου που είχε εξουσία»
Ελλάδα

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Φοβήθηκα με το metoo, έχω συμπεριφερθεί άσχημα, αλλά ποτέ από τη θέση κάποιου που είχε εξουσία»

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Φοβήθηκα με το metoo, έχω συμπεριφερθεί άσχημα, αλλά ποτέ από τη θέση κάποιου που είχε εξουσία»

«Θυμήθηκα πόσες φορές συμπεριφέρθηκαν άσχημα σε μένα»

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot βρέθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική ζωή του.

«Με τα προξενιά δεν έχει πάει καλά η φάση. Μια φορά έκανα την εξυπνάδα να είναι blind date. Αφέθηκα στα λόγια φίλου, ο οποίος δεν είναι φίλος πια. Η κοπέλα δεν τηρούσε καμία προϋπόθεση. Έκαναν πλάκα».

Για τις θαυμάστριες

«Δεν με περιμένουν ουρές με θαυμάστριες. Μια φορά μόνο με περίμεναν ουρές οι θαυμάστριες και με πήραν αγκαζέ για να με βγάλουν έξω», είπε και συνέχισε: «Ήρθε μια κυρία από τη Γερμανία σε ένα θέατρο που έπαιζα. Ήθελε να τα πούμε ιδιαιτέρως. Την πήγα πιο πέρα και μου είπε πως είχε μετακομίσει από το Βερολίνο για να έρθει να μείνει μαζί μου. Της είπα αυτό δεν γίνεται και έφυγα».

Για την συμβίωση

«Δυσκολεύομαι να συγκατοικώ με άλλο άνθρωπο. Έχω δοκιμάσει να συγκατοικήσω, αλλά έχω μια ωρολογιακή βόμβα που είναι έτοιμη να σκάσει και μετράει ανάποδα. Ζω τη ζωή μου πολύ έντονα. Όταν πηγαίνω σπίτι πρέπει να έχω μια ρουτίνα για να αποσυμφοριστώ».

Τι τον χαλαρώνει;

«Μουσική δεν ακούω γιατί επηρεάζει την ψυχολογία μου. Φτιάχνω παζλ για να ηρεμώ. Αυτή την περίοδο με τα παζλ υπάρχει μια στασιμότητα. Τώρα φτιάχνω ένα με 1.500 κομμάτια, είναι το 5ο που φτιάχνω. Δυσκολεύομαι για η στάση του κορμιού είναι δύσκολη στο παζλ».

Έχει φιλίες από τον χώρο;

«Φιλίες από τον χώρο έχω. Είναι τρεις συνάδελφοι που τους έχω πολύ ψηλά. Είναι ο Χρήστος Μαμαλάκης, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Μάκης Παπαδημητρίου. Πολύ σπάνιο να κρατήσω φιλία».

Για το #metoo

«Εγώ φοβήθηκα με το #metoo. Έχω συμπεριφερθεί άσχημα, αλλά ποτέ από τη θέση κάποιου που είχε εξουσία. Θυμήθηκα πόσες φορές συμπεριφέρθηκαν άσχημα σε μένα», ανέφερε και αποκάλυψε ότι έγραψε επιστολή στο ΣΕΗ: «Έγραψα επιστολή στο ΣΕΗ, αλλά δεν την έστειλα. Την κράτησα 3 μέρες στο σπίτι μου. Αρρώστησα… και μετά την πέταξα. Δεν έχω συγχωρήσει όλους τους ανθρώπους που μου συμπεριφέρθηκαν άσχημα».

«Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να φοβάται. Αν δω μπροστά μου κακοποιητική συμπεριφορά δεν μπορώ να μην πάρω θέση».

Για τις επαγγελματικές προτάσεις

«Μου έχουν προτείνει να χορέψω 4 φορές σε σόου. Με παίρνουν για το Dancing κάθε χρόνο. Ας πούμε ότι κάποια στιγμή το σκέφτηκα, αλλά δεν θα μπορούσα να φοράω στολή σάμπα».

«Δεν είχα ποτέ πρόταση για να παρουσιάσω, θα μπορούσα να έκανα τηλεπαιχνίδι ή εκπομπή για παιδιά».

Για τον γάμο και τα σχέδια για το μέλλον

«Πλήττω με τους γάμους. Ο γάμος παλαιότερα συνέβαινε για πάντα, τώρα πολλοί παντρεύονται για να δηλώσουν ότι είναι κάπου».

«Είμαι σε κομβικό σημείο. Το βρίσκω αστείο να κάνω σχέδια για το μέλλον. Στις δύσκολες καταστάσεις είμαι ψύχραιμος. Στις χαρούμενες καταστάσεις ζορίζομαι».