Ελλάδα

Η εξομολόγηση του Μπουράκ Χακί για τη Χαρά Παππά: «Εύχομαι να μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί…»

Η εξομολόγηση του Μπουράκ Χακί για τη Χαρά Παππά: «Εύχομαι να μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί…»

Αποκαλύπτει τον λόγο του χωρισμού τους

Τον περασμένο Ιούνιο έγινε γνωστό πως ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης. 

Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της καραντίνας αλλά και τον χωρισμό του από το όμορφο μοντέλο στην εκπομπή Love it.

«Την περίοδο του κορονοϊού, έχασα αρκετό βάρος. Υποθέτω 14-15 κιλά. Τώρα ξαναπήρα 2-3 κιλά. Ήμουν 96 κιλά και έφτασα τα 82. Ήμουν στη φάρμα και έτρωγα υγιεινά και έκοψα ζάχαρη και γλουτένη.

Σας το λέω από την καρδιά μου (όταν τελειώσει ο κορονοϊός) θα έρθω στην Ελλάδα. Έχω πολλούς φίλους εκεί και θα ήθελα να τους συναντήσω. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ξαναβρεθούμε», δήλωσε ο Μπουράκ Χακί.

«Όταν η Χαρά, η πρώην κοπέλα μου, η αρραβωνιαστικιά μου, βγήκε εκτός διαγωνισμού ήρθε στην Τουρκία και επιστρέψαμε στην Αθήνα. Νομίζω ότι ήταν Δεκέμβρης.

Έχουμε ακόμα πολύ καλή επαφή, είμαστε καλοί φίλοι. Συνεχίζουμε και μιλάμε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αποφασίσαμε μαζί να δώσουμε τέλος στη σχέση μας, για να είμαστε και οι δυο καλά.

Είχαμε να βρεθούμε περίπου εννιά μήνες. Αυτός είναι ο λόγος που μας οδήγησε στον χωρισμό.

Εύχομαι να μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί και να μοιραζόμασταν μαζί τη ζωή αλλά αυτή ήταν η απόφαση μας και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να τη σεβαστώ.

Είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Την αγαπώ ακόμα και θα την αγαπώ για πάντα. Έτσι είναι η ζωή», εξομολογήθηκε.

Exit mobile version