Η Κλέλια Ρένεση στο πλευρό του Σωκράτη Μάλαμα για τον σάλο με το πανό για τον Λιγνάδη – «Δεν είναι βολεμένος»
Ελλάδα

Η Κλέλια Ρένεση στο πλευρό του Σωκράτη Μάλαμα για τον σάλο με το πανό για τον Λιγνάδη – «Δεν είναι βολεμένος»

Η Κλέλια Ρένεση στο πλευρό του Σωκράτη Μάλαμα για τον σάλο με το πανό για τον Λιγνάδη – «Δεν είναι βολεμένος»

Χαμός έγινε μετά την έκκληση του καλλιτέχνη νακατέβει πανό για τον Δημήτρη Λιγνάδη που έγραφε «Βιαστής»

Με αρνητική ματιά είδαν πολλοί το γεγονός ότι ο Σωκράτης Μάλαμας ζήτησε να κατέβει πανό για τον Δημήτρη Λιγνάδη που σηκώθηκε σε χτεσινή του συναυλία στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Το Twitter εξαπέλυσε πυρά κατά του καλλιτέχνη αποκαλώντας τον «βολεμένο» άνθρωπο που δεν θέλει να ανοίγει μέτωπα.

Αντίθετη όμως ήταν η άποψη της Κλέλιας Ρένεση για όσα συνέβησαν.

Εν μέσω της σφοδρής κατακραυγής η ηθοποιός τάχθηκε υπέρ του Σωκράτη Μάλαμα και ξέσπασε προς όσους τον έκριναν επιπόλαια εξαιτίας του περιστατικού.

«Ο καλλιτέχνης σε καλεί στον χώρο του. Έχει ετοιμαστεί από καιρό, έρχεται με μια βαλίτζα τραγούδια, στιχάκια, με όλον τον πλούτο που έχει μαζέψει πόντο πόντο στις πλάτες του. Αρχίζει να σου λέει τις ιστορίες του. Κοιτάει τα μάτια σου, θέλει να περάσει μέσα.
Έτσι έχει μάθει να ονειρεύεται. Την ώρα της παράστασης του, έχει τον πρώτο λόγο και τον τελευταίο. Έχει το δικαίωμα να αποσυντονίζεται . Ξεκινάει να σου πει μια ιστορία και βλέπει ένα τεράστιο “ΒΙΑΣΤΗΣ” μπροστά του. Και σφίγγεται το στομάχι του… Γιατί ένα σάπιο σύστημα και ένας βιαστής να συνεχίζουν να βιάζουν τη στιγμή αυτή τη μαγική;

Πριν και μετά μπορεί όποιος θέλει να παρέμβει. Αν όμως ο καλλιτέχνης θέλει μόνο μάτια ανοιχτά και φωτεινά για να επικοινωνήσει το μέσα του , οφείλει να το ζητήσει. Είπε σαφώς πως συμφωνεί, πως είναι με το μέρος μας,, αλλά τώρα είναι η ώρα της αφήγησης. Γιατί αν ακούσεις προσεκτικά τον κάθε στίχο, έχει απαντήσει σε όλα αυτά χρόνια πριν, και σου απλώνει το χέρι να πιαστείς απ την βάρκα του.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ Ή ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ Ή ΠΙΟ ΜΕΣΟΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ Κ ΠΟΙΗΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΨΟΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ Κ ΠΩΣ, ΣΕ ΚΕΡΝΑΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ) ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

Γι αυτό τον αγάπησες. Για το, «Καληνύχτα μ@@@@α η ζωή έχει πλάκα», και το «όλοι οι κα@@@@@@ες μια εταιρία». Ο Sokratis Malamas / Σωκράτης Μάλαμας έχει προηγηθεί της διαμαρτυρίας σου χρόνια πριν, έχει περιγράψει την ψευδοκουλτούρα που ζούμε με άπειρους τρόπους πριν καν την αφουγκραστείς. Δεν είναι βόλεμα το αίτημά του. Είναι «ναι, μαζί σας , αλλά πάμε τώρα να αλλάξουμε τον κόσμο ξεκινώντας απ τα μέσα μας».