Ηλέκτρα Αστέρη: Η τρυφερή στιγμή που θηλάζει την κόρη της
Ελλάδα

Ηλέκτρα Αστέρη: Η τρυφερή στιγμή που θηλάζει την κόρη της

Ηλέκτρα Αστέρη: Η τρυφερή στιγμή που θηλάζει την κόρη της

Την ευτυχία για δεύτερη φορά βιώνουν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η αγαπημένη του, Ηλέκτρα Αστέρη, καθώς καλωσόρισαν πριν από λίγο διάστημα την κόρη τους στον κόσμο.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας ζώντας από την αρχή το θαύμα που φέρνει ένα παιδί και μέσα από την επικοινωνία τους με τον κόσμο του διαδικτύου μοιράζονται τα συναισθήματα και τις όμορφες εμπειρίες στο πλευρό της μπέμπας τους.

Πρόσφατα, η Ηλέκτρα Αστέρη ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία, στην οποία θηλάζει την κόρη της, στέλνοντας ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα σε όλες τις μανούλες.

«Όταν έχεις την ευτυχία/τύχη/ευλογία να βιώσεις τον θηλασμό από το πρώτο δευτερόλεπτο της γέννησης του μωρού σου, μόνο τότε καταλαβαίνεις.

Έπιασα την κόρη μου στην αγκαλιά μου αμέσως μόλις γεννήθηκε. Με βοήθησε η μαία μου να την βάλω στο στήθος. Θήλασε και ηρέμησε πάνω μου.

Έχουν περάσει τόσες μέρες και ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έζησα. Η μοναδική αυτή εμπειρία δεν θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς τον γιατρό μου Νίκο Παπανικολαου, τη μαία μου, Λίλια, αλλά και το προσωπικό του Αγίου Λουκά. Δεν ξέρω στα ποσά “ευχαριστώ” ξεπληρώνεται αυτό που βίωσα.

Επαφή δέρμα με δέρμα, rooming in και θηλασμός κάθε φορά που το ζητάει το μωρουλι.

Υ.γ. Αυτή η φώτο είναι από τους πρώτους μας θηλασμούς στον Άγιο Λουκά και φυσικά την τράβηξε ο προσωπικός μου φωτογράφος, Ευτύχης Μπλέτσας» εγραψε στη λεζάντα του ποστ.